Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mastersx
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2003 11:10 pm Temat postu: Wal jest na kropkach |
|
|
Nie mam z kim grac. jestem tam najlepszy, jak to mozliwe, ja przeciez nie umie grac w kropki |
|
Powrót do góry |
|
|
dzarol
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2003 9:32 am Temat postu: |
|
|
Rzeczywiscie nie ma z kim grac, ale czasami......
Wczoraj np. byl szwagiereczek i berbel (i michals oczywiscie z rankiem 1860 hahaha ) takze sobie troche pogralismy. |
|
Powrót do góry |
|
|
kibic777 kropki.legion.pl
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2003 6:13 pm Temat postu: Re: Wal jest na kropkach |
|
|
mastersx napisał: | Nie mam z kim grac. jestem tam najlepszy, jak to mozliwe, ja przeciez nie umie grac w kropki |
to pograj w szachy
albo w kulki
prawdopodobnie przez kilka dni nie bedziesz najlepszy w powyzsze gry:wink: |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2003 10:27 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem czy wiesz dżarolku ale berbel to własnie mastersx |
|
Powrót do góry |
|
|
dzarol
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2003 11:19 pm Temat postu: |
|
|
Tak nie wiedzialem hehehe
ale ze mnie gapa |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2003 11:25 pm Temat postu: |
|
|
nooo |
|
Powrót do góry |
|
|
muslimek
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2003 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Kibic faktycznie nie prezentuje strasznie wysokiego poziomu w go, ale i tak jest najlepszy ze wszystkich dawnych kropkowiczow. moj pierwszy post od pol roku |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2003 9:24 pm Temat postu: |
|
|
W ogole masz 4 posty do tej pory Muslimek. Coz kibic nie tylko w go jest z nas najleopszy. W kropki chyba tez byl, no moze poza czerwonym. Radji sie pewnie nie zgodzi z tym stwierdzeniem. Wszyscy pamietam jak walczyl w finale. Tak czy siak trudno porownywac kropkowicza z kilkunasto tygodniowym stazem na go, z goistami, ktorzy graja od kilku lat. czy takim soldanem, ktory pewnie poswiecil cale swoje zycie tej grze i bedac amatorem z mojego punktu widzenia jest zawodowcem, bo dla mnie to tylko rozrywka, a dla niego sposob na zycie. |
|
Powrót do góry |
|
|
muslimek
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2003 11:20 am Temat postu: |
|
|
Mysle ze kibic szybko dolaczy do czolowki juz teraz ma jakies 14k i mysleze do konca wakacji bedzie minimum 10.ps nie wiem dlaczegomoj post wyswietlil sie tutaj a nie w dziale gdzie rozmawialiscie o go |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2003 1:33 pm Temat postu: |
|
|
I chwała mu za to niech chodz jeśli chce niech walczy o najwyzsze stawki, mi prawde mowiąc nie chcialo by sie tyle grac co on. I nie chodzi o to że uwazam się za kropkowicza, mi sie poprosu nie chce, tak samo było z kropkami, kibic potrafił w ciągu dnia dojśc do fioletu, mi sie to udawało po czasie ok 2 tygodni i to nie dlatego że nie potrafił bym, tylko dlatego że mi sie nie chciało tyle grać spotkań w ciągu jednego dnia. A jeśli chodzi o fakt czy grajac w go, po czasie stajesz sie lepszym kropkowiczem, to według mnie to gowno prawda, co innego jak bys gral najpierw w go i potem przeżucił sie na kropki, wtedy bys był doobry, no chyba że w byłes cienki w go. Ale grać w go tylko dlatego żeby polepszyć swoje umiejetnosci w kropki jest głupota. Bo wątpie żeby kibic po swojej go karierze przyszedł na kropki i grał lepiej niż wtedy gdy nie grał jeszcze w go. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2003 2:11 pm Temat postu: |
|
|
I tu sie musze zgodzic z Radjim po raz kolejny. Bo moim zdaniem kropki maja sie nijak do Go. Jezeli ktos byl dobry w go, ale naprawde to dobry, to co innego. Ale watpie bym teraz zaczal lepiej grac. Fakt, mnie na razie ta gra (go) za dobrze nie idzie, ale nawet jakbym gral cale wakacje i doszedl do takiego 15 kyu, to nie sadze by mnie to uczynilo lepszym kropkowiczem. |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2003 4:27 pm Temat postu: |
|
|
A ja uważam, że Kibic się zmienił..........
Teraz daje nawet w kropki handicapy |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2003 5:51 pm Temat postu: |
|
|
Chyba musiał bym z nim zagrac by zmienić moje slowa wymienione wyżej, naturalnie zagrać w kropki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2003 9:08 pm Temat postu: |
|
|
A jak rozstawia te handicapy? Od srodka, czy jakos po rogach? A jesli po rogach to w san-san czy jeszcze jakos inaczej? |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Wto Lip 22, 2003 9:45 pm Temat postu: |
|
|
HANDICAPY NA KROPKACH! BEZ SENS To jest upodabnianie naszych wspaniałych kropek do tej beznadziejner gry GO |
|
Powrót do góry |
|
|
|