Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna www.kropki.legion.pl
Forum gry w kropki -
KLIKNIJ I ZAGRAJ W KROPKI ON-LINE
Zasady gry

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

OFICJALNE UMAWIANIE SIĘ NA MECZE LIGOWE I TURNIEJOWE
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 186, 187, 188  Następna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna -> Informacje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
menor

PostWysłany: Pią Mar 18, 2011 12:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzisiaj czyli piatek i sobota rowniez bede na szkrabie od 18 mniej wiecej i moge grac, nie umawiam sie bezposrednio bo mam i tak tylko jedna gre wiec mam nadzieje ze kogos zlapie Smile w sobote jestem umowiony z michalsem na 20 wiec powiedzmy o 18 moge z kims zagrac. Po grze z michalsem raczej nie bede mial sily na jakas gre.
Powrót do góry

leokles

PostWysłany: Pią Mar 18, 2011 7:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najprawdopodobniej będę miał czas aby zagrać w tą niedzielę, także jeśli jest ktoś zainteresowany z drugiej ligi to proszę o kontakt tutaj na forum. Pozdrawiam.
Powrót do góry

baobab

PostWysłany: Pon Mar 28, 2011 8:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od przyszłego tygodnia zamierzam grać Smile
Pasuje mi w zasadzie każdy dzień powszedni ok. 20-21 (chociaż i inne terminy są możliwe, do ustalenia). Jeszcze się przypomnę za tydzień Wink
Powrót do góry

baobab

PostWysłany: Pią Kwi 08, 2011 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś z I ligi (grzesiek2f, kubusio_tralala, latnera89, _marcin_, menor, michals, twister) miałby czas i ochotę zagrać w przyszłym tygodniu, proszę o kontakt (najlepiej gg). Nie powienienem mieć kłopotu z grą w dzień powszedni ok. 20:30-21, ale mogę umówić się też na inną godzinę, jeśli ktoś o tej nie może.

Przy okazji, ,,swoje'' gry chciałbym grać na 25x25, czyli na zagram.org.

Pozdrowienia Smile
Powrót do góry

leokles

PostWysłany: Pią Kwi 22, 2011 6:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawno nie było tutaj tak cicho i spokojnie...

"Ludziska" co z Wami? Grajmy i umawiajmy się na mecze, a przede wszystkim nie zapominajmy o Kropkach.
Powrót do góry

Ricardo

PostWysłany: Sob Kwi 23, 2011 11:09 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba ktoś to musi w końcu powiedzieć, kropki zaczynają "umierać"... Sad Mnie zostały mecze tylko z Sylanim
Powrót do góry

leokles

PostWysłany: Sob Kwi 23, 2011 1:31 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Już nie raz i nie dwa miały podobne cięższe okresy, także podejrzewam, że w krótce znów się wzmoże zainteresowanie Kropkami.

Przy okazji chciałbym życzyć wszystkim Kropkowiczom udanych, pogodnych Świąt oraz dużo wygranych i przyjemności z gry. Smacznego jajeczka oraz Mokrego Dyngusa Wink

Pozdrawiam Wszystkich
Powrót do góry

michals2

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 5:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie ta liga nie ma sensu jeśli jest w takim tempie rozgrywana. A mówienie że ktoś nie może grać bo nie ma czasu jest dla mnie bzdurą. Po prostu mu się nie chce i tyle. Jak ktoś chce to znajdzie zawsze czas żeby zagrać powiedzmy jedną grę na tydzień. Senny, myślę że powinieneś poważnie potraktować ten wymóg rozegrania określonej liczby gier do danego terminu i tych którzy nie rozegrają natychmiast usuwać z ligi. Albo skończmy z ligą.
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Pon Maj 16, 2011 5:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuszna wypowiedź. Proponuję wprowadzenie jakiegoś ostatecznego i niezbyt dalekiego terminu rozegrania meczy i kto nie zdąży ten #$%&#.
Powrót do góry

Ricardo

PostWysłany: Pon Maj 16, 2011 10:08 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba 1 raz zgadzam się w stu procentach z poglądem michalsa, w sumie już chyba każdy olał...
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Sro Maj 18, 2011 8:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

OK, to ja mogę grać mniej więcej codziennie, po 21. Niestety ciężko mi się zdeklarować kiedy będę na pewno na szkrabie, bo urodziła mi się niedawno córeczka. Postaram się jednak wpadać wieczorami no i mam bez przerwy włączony skype. Odezwijcie się!
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Sob Maj 21, 2011 2:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

macie racje.czuje że będzie wiele walkowerów tym bardziej że idą wakacje.czyli proponuje rozegrac lige do konca czerwca.
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Sob Maj 21, 2011 2:32 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

powysylam tez na gg wiadomości,mimo ze tu ludzie powinni zagladac a nie ze ja musze dbac o to by ktos pamietal o rezegraniu.mi w sumie tez ostatnimi czasy nie chcialo sie grac, zajmowalem sie innymi sprawami i wolalem na nich spedzac czas,ale powiedzialo sie,zapisalo to trzeba grac.
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Sob Maj 21, 2011 3:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

okej kiedy pasuje komu zagrać pisać.ja zwracam sie do swojej ligi,do ludzi z ktorymi mam jeszcze mecze.leokles,pawel_,prezes91,serek_,sylani kiedy pasuje wam zagrać ja praktycznie teraz nie pracuje wiec moge kiedy wam pasuje.moge nawet wszystko rozegrac w jeden dzien.czekam na odzew Wink pozdrowienia
Powrót do góry

leokles

PostWysłany: Pon Maj 23, 2011 8:14 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Senny możliwe, że w sobotę będę mógł zagrać, niemniej tak jak pisałem; w czwartek najpóżniej w piątek jeszcze potwierdzę ten termin.

Pozdrawiam.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna -> Informacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 186, 187, 188  Następna
Strona 26 z 188

Skocz do: