Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
menor
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 12:30 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj czyli piatek i sobota rowniez bede na szkrabie od 18 mniej wiecej i moge grac, nie umawiam sie bezposrednio bo mam i tak tylko jedna gre wiec mam nadzieje ze kogos zlapie w sobote jestem umowiony z michalsem na 20 wiec powiedzmy o 18 moge z kims zagrac. Po grze z michalsem raczej nie bede mial sily na jakas gre. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pią Mar 18, 2011 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Najprawdopodobniej będę miał czas aby zagrać w tą niedzielę, także jeśli jest ktoś zainteresowany z drugiej ligi to proszę o kontakt tutaj na forum. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Od przyszłego tygodnia zamierzam grać
Pasuje mi w zasadzie każdy dzień powszedni ok. 20-21 (chociaż i inne terminy są możliwe, do ustalenia). Jeszcze się przypomnę za tydzień |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś z I ligi (grzesiek2f, kubusio_tralala, latnera89, _marcin_, menor, michals, twister) miałby czas i ochotę zagrać w przyszłym tygodniu, proszę o kontakt (najlepiej gg). Nie powienienem mieć kłopotu z grą w dzień powszedni ok. 20:30-21, ale mogę umówić się też na inną godzinę, jeśli ktoś o tej nie może.
Przy okazji, ,,swoje'' gry chciałbym grać na 25x25, czyli na zagram.org.
Pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 6:38 pm Temat postu: |
|
|
Dawno nie było tutaj tak cicho i spokojnie...
"Ludziska" co z Wami? Grajmy i umawiajmy się na mecze, a przede wszystkim nie zapominajmy o Kropkach. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 11:09 am Temat postu: |
|
|
Chyba ktoś to musi w końcu powiedzieć, kropki zaczynają "umierać"... Mnie zostały mecze tylko z Sylanim |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Już nie raz i nie dwa miały podobne cięższe okresy, także podejrzewam, że w krótce znów się wzmoże zainteresowanie Kropkami.
Przy okazji chciałbym życzyć wszystkim Kropkowiczom udanych, pogodnych Świąt oraz dużo wygranych i przyjemności z gry. Smacznego jajeczka oraz Mokrego Dyngusa
Pozdrawiam Wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 5:03 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie ta liga nie ma sensu jeśli jest w takim tempie rozgrywana. A mówienie że ktoś nie może grać bo nie ma czasu jest dla mnie bzdurą. Po prostu mu się nie chce i tyle. Jak ktoś chce to znajdzie zawsze czas żeby zagrać powiedzmy jedną grę na tydzień. Senny, myślę że powinieneś poważnie potraktować ten wymóg rozegrania określonej liczby gier do danego terminu i tych którzy nie rozegrają natychmiast usuwać z ligi. Albo skończmy z ligą. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 5:18 pm Temat postu: |
|
|
Słuszna wypowiedź. Proponuję wprowadzenie jakiegoś ostatecznego i niezbyt dalekiego terminu rozegrania meczy i kto nie zdąży ten #$%&#. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Chyba 1 raz zgadzam się w stu procentach z poglądem michalsa, w sumie już chyba każdy olał... |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Maj 18, 2011 8:12 pm Temat postu: |
|
|
OK, to ja mogę grać mniej więcej codziennie, po 21. Niestety ciężko mi się zdeklarować kiedy będę na pewno na szkrabie, bo urodziła mi się niedawno córeczka. Postaram się jednak wpadać wieczorami no i mam bez przerwy włączony skype. Odezwijcie się! |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 2:30 pm Temat postu: |
|
|
macie racje.czuje że będzie wiele walkowerów tym bardziej że idą wakacje.czyli proponuje rozegrac lige do konca czerwca. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 2:32 pm Temat postu: |
|
|
powysylam tez na gg wiadomości,mimo ze tu ludzie powinni zagladac a nie ze ja musze dbac o to by ktos pamietal o rezegraniu.mi w sumie tez ostatnimi czasy nie chcialo sie grac, zajmowalem sie innymi sprawami i wolalem na nich spedzac czas,ale powiedzialo sie,zapisalo to trzeba grac. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Maj 21, 2011 3:00 pm Temat postu: |
|
|
okej kiedy pasuje komu zagrać pisać.ja zwracam sie do swojej ligi,do ludzi z ktorymi mam jeszcze mecze.leokles,pawel_,prezes91,serek_,sylani kiedy pasuje wam zagrać ja praktycznie teraz nie pracuje wiec moge kiedy wam pasuje.moge nawet wszystko rozegrac w jeden dzien.czekam na odzew pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 8:14 am Temat postu: |
|
|
Senny możliwe, że w sobotę będę mógł zagrać, niemniej tak jak pisałem; w czwartek najpóżniej w piątek jeszcze potwierdzę ten termin.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|