Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
szwagiereczek
|
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Kolejny raz nic z tego. Od poniedziałku do czwartku włącznie nie mam jak grać, natomiast następny weekend mam wolny, więc proszę podaj dzień i godzinę a ja się dostosuję |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Cześć,
Pasuje mi każdy dzień wieczorem. Może być piątek o 20. Jak się nie uda w piątek - to sobota. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 3:06 pm Temat postu: |
|
|
No i mi wypadło, że dzisiaj grać nie mogę. Jutro dasz radę? |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Raczej tak. Będę koło 18 |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Ja już jestem. Szkrab niestety nie działa |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 8:39 pm Temat postu: |
|
|
mozecie zagrac na zagram.org, wprowadzono juz mozliwosc ustawienia takich samych zasad jak na szkrabie, pozatym wszystkie gry z zagram.org sa w bazie eidokropek tak wiec gra nie zginie. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Gru 22, 2010 7:05 pm Temat postu: |
|
|
Kontynuując temat. Ja mogę generalnie grać codziennie. Przesłałem ci Szwagiereczku swój nr tel. przez prywatną wiadomość. Jak będziesz mógł to daj znać. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 6:05 pm Temat postu: |
|
|
okej do kubusia nalezy ostatnie slowo.dajmy 2 dni na odpowiedz yazona i rozegranie meczeu chocby na zagram.org ale trzeba byc zalogowanym na tym samym nicku co na szkrabie i zapisac gre i dac linka choc podobno zapisuja sie one na eido.
a wiec czas na rozegranie tego polfinalu do 29.12.2010 a final i mecz o miejsce 3 odrazu po tym meczu wiec odrazu umowcie sie z radjim i pawlem
i ja tez pisze do was radji i pawel abyscie wypowiedzieli sie czy za dwa dni dacie rade rozegrac.bo to troche za bardzo sie przedluzylo.masakra ogolnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
kopper
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 7:14 pm Temat postu: |
|
|
szkrab ostatnimi czasy rzeczywiście częściej leżał niż pracował, ale ostatnia zmiana sprzętu (19 grudzień) zdaje się (odpukać) rozwiązała problem
przywróciłem też eksport partii do sgf'a, więc i do eido gry trafią
w razie jakby coś jeszcze było nie tak - proszę o info |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 9:22 am Temat postu: |
|
|
Senny, ja dopiero moge grać po nowym roku. Pracuje teraz na II zmianę. Bede wolny dopiero 2 stycznia. W sylwestra i nowy rok nie będe sie nadawał |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 6:43 pm Temat postu: |
|
|
to lipton.w sumie powinno byc ze obustronny walkower w meczu polfinalowym.pawel wygrywa turniej a radji ma miejsce 3.miejsca 2 brak.wiec yazon i kubusio miejsce 4 |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Panowie sprężajcie się. Jeśli serwer już działa prawidłowo to umówcie się na konkretną datę oraz godzinę i kończcie ten turniej.
Jak dla mnie możecie zagrać nawet i 2.01.2010, ale powinien to być ostateczny termin na zakończenie wszystkich rozgrywek. Jeśli do tego czasu nie stoczycie ze sobą pojedynków, to będzie wielka szkoda, ale wówczas walkower byłby niezbędnym rozwiązaniem.
Pozdrawiam Was serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 9:51 pm Temat postu: |
|
|
Co ja poradzę? Byliśmy z Yazonem umówieni, to szkrab nie działał. Przekazałem Yazonowi swój tel. Więcej nie wymyślę. Na chwilę obecną mam natomiast problemy z odpaleniem kropek na szkrabie. Coś mi wyskakuje jakiś błąd i traktuje o certyfikatach. I nie ma tu opcji "akceptuj certyfikat", jak napisałem wyskakuje toto jako błąd a nie ostrzeżenie.
Ostatnio zmieniony przez kubusio dnia Wto Gru 28, 2010 9:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Gru 28, 2010 9:56 pm Temat postu: |
|
|
A nawiasem mówić, czy ktoś ma może tel. kom. do Yazona?
Jeśli ktoś ma, to poproszę o info! |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sro Gru 29, 2010 1:25 am Temat postu: |
|
|
jesli tak jak mi przedstawiles sprawe kubusio,czyli ze yazon od tygodnia nie odpowiedzial ci na wiadomosc,wiec jak dla mnie sprawa jest prosta czyli walkower na twoja korzysc.nie mozna czekac w nieskaczonosc.grajcie wiec jak najszybciej final.mecz o miejsce 3 czyli radji-yazon moze poczekac do 2.01.2011 i to jest ostateczny termin niestety.najwyzej miejsce 3 w "tym roku" bedzie nierozstrzygniete lub zadecyduje walkower.teraz do ciebie pawel,napisz czy mozesz zagrac np dzis.przynajmiej final niech bedzie rozstrzygniety w roku 2010.szkrab podobno dziala dobrze,a jesli nie to grajcie na zagram.org ale warunki takie jak w moim poscie wyzej.opcje gry jak w regulaminie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|