Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna www.kropki.legion.pl
Forum gry w kropki -
KLIKNIJ I ZAGRAJ W KROPKI ON-LINE
Zasady gry

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

OFICJALNE UMAWIANIE SIĘ NA MECZE LIGOWE I TURNIEJOWE
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 186, 187, 188  Następna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna -> Informacje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
szwagiereczek

PostWysłany: Nie Gru 12, 2010 8:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolejny raz nic z tego. Od poniedziałku do czwartku włącznie nie mam jak grać, natomiast następny weekend mam wolny, więc proszę podaj dzień i godzinę a ja się dostosuję
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Czw Gru 16, 2010 6:01 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć,
Pasuje mi każdy dzień wieczorem. Może być piątek o 20. Jak się nie uda w piątek - to sobota.
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 3:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i mi wypadło, że dzisiaj grać nie mogę. Jutro dasz radę?
Powrót do góry

szwagiereczek

PostWysłany: Pią Gru 17, 2010 4:38 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Raczej tak. Będę koło 18
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Sob Gru 18, 2010 5:54 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już jestem. Szkrab niestety nie działa Sad
Powrót do góry

menor

PostWysłany: Sob Gru 18, 2010 8:39 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mozecie zagrac na zagram.org, wprowadzono juz mozliwosc ustawienia takich samych zasad jak na szkrabie, pozatym wszystkie gry z zagram.org sa w bazie eidokropek tak wiec gra nie zginie.
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Sro Gru 22, 2010 7:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kontynuując temat. Ja mogę generalnie grać codziennie. Przesłałem ci Szwagiereczku swój nr tel. przez prywatną wiadomość. Jak będziesz mógł to daj znać.
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Pon Gru 27, 2010 6:05 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

okej do kubusia nalezy ostatnie slowo.dajmy 2 dni na odpowiedz yazona i rozegranie meczeu chocby na zagram.org ale trzeba byc zalogowanym na tym samym nicku co na szkrabie i zapisac gre i dac linka choc podobno zapisuja sie one na eido.

a wiec czas na rozegranie tego polfinalu do 29.12.2010 a final i mecz o miejsce 3 odrazu po tym meczu wiec odrazu umowcie sie z radjim i pawlem
i ja tez pisze do was radji i pawel abyscie wypowiedzieli sie czy za dwa dni dacie rade rozegrac.bo to troche za bardzo sie przedluzylo.masakra ogolnie.
Powrót do góry

kopper

PostWysłany: Pon Gru 27, 2010 7:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

szkrab ostatnimi czasy rzeczywiście częściej leżał niż pracował, ale ostatnia zmiana sprzętu (19 grudzień) zdaje się (odpukać) rozwiązała problem
przywróciłem też eksport partii do sgf'a, więc i do eido gry trafią
w razie jakby coś jeszcze było nie tak - proszę o info
Powrót do góry

radji

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 9:22 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Senny, ja dopiero moge grać po nowym roku. Pracuje teraz na II zmianę. Bede wolny dopiero 2 stycznia. W sylwestra i nowy rok nie będe sie nadawał Smile
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 6:43 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to lipton.w sumie powinno byc ze obustronny walkower w meczu polfinalowym.pawel wygrywa turniej a radji ma miejsce 3.miejsca 2 brak.wiec yazon i kubusio miejsce 4
Powrót do góry

leokles

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 8:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panowie sprężajcie się. Jeśli serwer już działa prawidłowo to umówcie się na konkretną datę oraz godzinę i kończcie ten turniej.
Jak dla mnie możecie zagrać nawet i 2.01.2010, ale powinien to być ostateczny termin na zakończenie wszystkich rozgrywek. Jeśli do tego czasu nie stoczycie ze sobą pojedynków, to będzie wielka szkoda, ale wówczas walkower byłby niezbędnym rozwiązaniem.

Pozdrawiam Was serdecznie.
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 9:51 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co ja poradzę? Byliśmy z Yazonem umówieni, to szkrab nie działał. Przekazałem Yazonowi swój tel. Więcej nie wymyślę. Na chwilę obecną mam natomiast problemy z odpaleniem kropek na szkrabie. Coś mi wyskakuje jakiś błąd i traktuje o certyfikatach. I nie ma tu opcji "akceptuj certyfikat", jak napisałem wyskakuje toto jako błąd a nie ostrzeżenie.

Ostatnio zmieniony przez kubusio dnia Wto Gru 28, 2010 9:57 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

kubusio

PostWysłany: Wto Gru 28, 2010 9:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A nawiasem mówić, czy ktoś ma może tel. kom. do Yazona?
Jeśli ktoś ma, to poproszę o info!
Powrót do góry

senny_mojrzesz

PostWysłany: Sro Gru 29, 2010 1:25 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesli tak jak mi przedstawiles sprawe kubusio,czyli ze yazon od tygodnia nie odpowiedzial ci na wiadomosc,wiec jak dla mnie sprawa jest prosta czyli walkower na twoja korzysc.nie mozna czekac w nieskaczonosc.grajcie wiec jak najszybciej final.mecz o miejsce 3 czyli radji-yazon moze poczekac do 2.01.2011 i to jest ostateczny termin niestety.najwyzej miejsce 3 w "tym roku" bedzie nierozstrzygniete lub zadecyduje walkower.teraz do ciebie pawel,napisz czy mozesz zagrac np dzis.przynajmiej final niech bedzie rozstrzygniety w roku 2010.szkrab podobno dziala dobrze,a jesli nie to grajcie na zagram.org ale warunki takie jak w moim poscie wyzej.opcje gry jak w regulaminie.
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.kropki.legion.pl Strona Główna -> Informacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedna  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 186, 187, 188  Następna
Strona 20 z 188

Skocz do: