Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 6:22 pm Temat postu: |
|
|
awit,nie pisz ze nie skumalem,w go nie bierze sie do niewoli,w go sie zabija lub grozi zabiciem(skad nazwa "martwe grupy")a w kropki bierze sie do niewoli.moze kiedys zagramy,podaj mi swe gg,jak pewnie sie domyslasz slaby w to jestem,za duzo czasu bym stracił na doskonalenie się w tą gre,wiesz,18 lat temu zagralem 1szy raz w kropki i gralem w nie nie wiedzac nawet ze jest jakies go,czuje do tej gry sentyment.powiedz ile grasz w go i jaki masz stopien umiejetnosci,albo napisz mi na gg 5010824.siemka |
|
Powrót do góry |
|
|
awit8
|
Wysłany: Pią Gru 09, 2005 8:16 pm Temat postu: |
|
|
1514340 - 10 kyu kiedys mialem - ale dawno sie nie porownywalem (kilka lat) z nikim - wiec moge miedc rownie dobrze 8 albo 12 kyu. Ale raczej po po prostu 10 kyu.
Wieczorem gram na gryonline.wp.pl - ale myslimy nad wyprowadzeniem sie na kurnik od 1 stycznia, bo tu za malo graczy bywa.
Jasne, ze mowimy - "zabilem grupe", "grupa zabita" - ale tak sobie pomyslalem, ze "wziac do niewoli" bedzie bardziej obrazowe.
Martwa grupa - to niekoniecznie jest taka, ktora sie zdejmuje od razu z planszy. Ona ma martwy ksztalt (brak dwoje oczu) - wiec nie moze sie obronic przed zabiciem i bedzie zdjeta z planszy na koniec gry. Ale ciagle stoi na planszy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Hitman
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2005 1:47 pm Temat postu: |
|
|
Awit dlaczego niby kłamliwy temat? Tytuł tematu jest tylko subiektywną oceną samego autora (i niektórych, którzy mają tą samą lub podobną opinię). Dla Ciebie może być kłamliwe, a dla mnie jest prawdziwe. Wierz mi grałem również z zapalonymi goistami (nie tylko z kropkarzami, którzy grają również w GO) i czy tak, czy siak ta gra jest dla mnie nudna.
To są jednak gusta, a o gustach się nie dyskutuje, więc no offence |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2005 2:41 pm Temat postu: |
|
|
awit jesli myslisz o powaznej grze w go to radze grac na KGS, kurnik.pl to czysta zabawa
Pozdro dla specow od stawiania kropek |
|
Powrót do góry |
|
|
awit8
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2005 3:36 pm Temat postu: |
|
|
Pewnie bedziemy na kgs grac - na kurniku nie ma polskiej wersji, a sporo znajomych mamy z zagranicy. Licza sie ludzie - takie stwierdzenie tu padalo i z tym sie zgadzam.
A co do gustow - znow musze sie zgodzic. Ani ja nie przerobie Was na goistow ani wy mnie na kropkarza |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Sob Gru 10, 2005 5:10 pm Temat postu: |
|
|
awit8 napisał: | Pewnie bedziemy na kgs grac - na kurniku nie ma polskiej wersji, a sporo znajomych mamy z zagranicy. Licza sie ludzie - takie stwierdzenie tu padalo i z tym sie zgadzam.
A co do gustow - znow musze sie zgodzic. Ani ja nie przerobie Was na goistow ani wy mnie na kropkarza |
jak to na kurniku nie ma polskiej wersji |
|
Powrót do góry |
|
|
awit8
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 12:07 pm Temat postu: |
|
|
Mialem na mysli rzecz jasna angielska wersje kurnika. Sprawdzilem dokladniej - jest mnostwo wersji jezykowych. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Nie Gru 11, 2005 2:37 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie, nawet rumunska |
|
Powrót do góry |
|
|
mastersx
|
Wysłany: Pon Gru 12, 2005 1:17 am Temat postu: |
|
|
no coz co jak co ale tu jest racja, na kropkac sa zajebisci ludzie i jest zajebiscie, szkoda tylko ze niektorzy juz sa rzadko (Kibic, Leo, Best), Anta nie ma no i jeszcze troche twarzy .... Pozdro dla Was wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
|
|