Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hitman
|
Wysłany: Pon Maj 12, 2003 7:41 pm Temat postu: Witam ponownie |
|
|
dzisiaj pomyślałem sobie "sprawdze co dzieje się na forum kropeczek" wchodze, patrze a Tu Radji napisał jakis essej.... Po przeczytaniu dotychczasowych fragmentów coś mnie tkneło...... I tak oto jestem Powróciłem do zycia kropkowego... Co prawda moje umiejętności spadły, ale samooocena wzrosła i nie bede Wam truł dupy jaki to ja słaby jestem
Witam STARĄ GWARDIĘ oraz MŁODZIKÓW i of corZ NOWĄ GWARDIĘ, której jeszcze nie poznałem, ale juz wkrótce
Czemu tu nikt ssygnaturki nie ma? Jestem jako jedyny, jak ktos chce jakąś zamontowac to do mnie na gg.....
Jeszcze raz Witam moje miśki |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2003 6:16 pm Temat postu: |
|
|
Qrcze, Hitman, jak sie patrze na Twoje bajeranckie podpisy, to sobie mysle, ze jestes stworzony do pracy w reklamie czy czyms pokrewnym. Mnie co prawda to by i najlepsza reklama nie pomogla, ale jakby co to wiem do kogo walic:)))
Fakt, Radji dal czadu ta kropkowa epopeja. Mam nadzieje, ze jednak dobra strona mocy wygra, a swiat kropek odrodzi sie z popiolow i bedzie przezywal druga mlodosc. Prawde mowiac to od kiedy gram w GO, zastanawialem sie czy kropki sa az tak bardzo podworkowa gra, ze nie zadnej organizacji, zadnych oficjalnych turnieji itp. Wiem, nie ma tak wieloletnie tradycji jak GO czy szachy, ale ma wielu zwolennikow, ktorzy niestety sa odosobneini w swoim hobby. Ehhh. Nie bede moze filozofowac.
Moze jak beda kropki na kurniku, to sie zrobi jakis konkursik. Z checia bym powalczyl...
kaisuj_the_leszcz |
|
Powrót do góry |
|
|
Hitman
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2003 8:01 pm Temat postu: |
|
|
NO niestety nie jestem do tego stworzony w Photoshopie dopiero sie ucze robić, a ta sygnaturke niestety nie ja robiłem
[edit] ja tylko robiłem te napisy na czarnym tle o jakże intelinegtnej treści "NO FOKIN' WAY AND NOFOKIN' COMMMENTS" D [/edit] |
|
Powrót do góry |
|
|
kibic777 kropki.legion.pl
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2003 8:54 pm Temat postu: |
|
|
hitman popracowalbys troche nad optymalizacja tych obrazkow gdybys zamienil to na jpega zamiast 24 kb banerek zajmowalby 10kb |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2003 12:11 am Temat postu: |
|
|
KAISUJ, CHCIAŁBYM ZAUWAŻYĆ, ŻE BYŁ JEDEN OFICJALNY TURNIEJ KROPEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Aros
|
Wysłany: Sro Maj 14, 2003 1:09 pm Temat postu: |
|
|
HEHEH ja tam nie widze nic specjalnego
Lamersie kopie :d pare literek i tyle |
|