Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bolilol_4
|
Wysłany: Pon Cze 24, 2002 7:51 pm Temat postu: ZNOWU FRUM NABITE WYŻEJ |
|
|
sorki ale ja nie mam słów
moim zdaniem nabjanie forum na top 10 jest błedem wielkim błędem
mi osobicie sie to bardzo nie podoba i ja jestem przeciwko bo z 1 strony niby ze jesteś kibic przeciwko nabijaczą a z 2 sam to robisz moim zdaniem taka postawa jest jakś taka...... moim zdaniem po prostu tak być nie powinno po prostu sadze ze o forum powinno sie powiadamiać noralnie osobiście na cronixie a ine na jakimś top ktorego zreszta już nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Czw Lip 04, 2002 11:10 am Temat postu: |
|
|
pomińmy forum kibica,a na top 10 bedą sami nabijacze ktorzy robia to że tak powiem nałogowo,by mieć z tego satysfakcje.Nie oszukujmy się top 10 nie istnieje i nikt z nas raczej nie zwraca na nie uwagi.A reklama w takim miejscu to dobra sprawa,bo każdy nowy tam zagląda.A po dzisiejszej mojej gatce z nabijaczem zauważyłem że cholernie go denerwuje jak ktoś nabił wyzszy rank od niego,hmmm...idiota(znaczy ten nabijacz).
Powiedzmy sobie szczerze walka z nabijaczami jest niemożliwa,więc co za różnica kto jest na top 10.Nie ma sensu sprzeczać się o takie drobnostki. |
|
Powrót do góry |
|
|
kibic777 kropki.legion.pl
|
Wysłany: Pią Lip 05, 2002 6:34 pm Temat postu: |
|
|
w zwiazku z tym ze w top 10 nie ma ani jednego gracza tylko sami nabijacze dlatego nabilem na top 1 link do forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|