| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| bolilol_4 

| 

|  Wysłany: Pon Cze 24, 2002 7:51 pm    Temat postu: ZNOWU  FRUM NABITE WYŻEJ |   |  
				| 
 |  
				| sorki ale ja nie mam słów moim zdaniem nabjanie forum na top 10 jest błedem wielkim błędem
 mi osobicie sie to bardzo nie podoba i ja jestem przeciwko  bo z 1 strony niby ze jesteś kibic przeciwko nabijaczą a z 2 sam to  robisz  moim zdaniem taka postawa jest  jakś taka...... moim zdaniem po prostu tak być nie powinno   po prostu sadze ze o forum powinno sie powiadamiać   noralnie osobiście na cronixie a ine na jakimś top  ktorego zreszta już nie ma
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| radji 

| 

|  Wysłany: Czw Lip 04, 2002 11:10 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| pomińmy forum kibica,a na top 10 bedą sami nabijacze ktorzy robia to że tak powiem nałogowo,by mieć z tego satysfakcje.Nie oszukujmy się top 10 nie istnieje i nikt z nas raczej nie zwraca na nie uwagi.A reklama w takim miejscu to dobra sprawa,bo każdy nowy tam zagląda.A po dzisiejszej mojej gatce z nabijaczem zauważyłem że cholernie go denerwuje jak ktoś nabił wyzszy rank od niego,hmmm...idiota(znaczy ten nabijacz). Powiedzmy sobie szczerze walka z nabijaczami jest niemożliwa,więc co za różnica kto jest na top 10.Nie ma sensu sprzeczać się o takie drobnostki.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| kibic777 kropki.legion.pl

| 

|  Wysłany: Pią Lip 05, 2002 6:34 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| w zwiazku z tym ze w top 10 nie ma ani jednego gracza tylko sami nabijacze dlatego nabilem na top 1 link do forum |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |