Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaisuj
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2003 10:52 am Temat postu: |
|
|
Coz to za dobry dzien na kranie w kropy. Dorwalem na Go polkordka i se w kropeczki zaraz pogramy:))) |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2003 7:54 pm Temat postu: czas to pieniądz |
|
|
Wykorzystując temat Radjiego, aby nie powielać tych samych wątków na forum i nie zaśmiecać go coraz to nowymi tematami, chciałbym na jakiś czas się z Wami pożegnać. Całkiem możliwe a nawet powiedziałbym, że wysoce prawdopodobne, iż owa rozłąka nie będzie trwała długo. To wszystko zależy od mojego charakteru, a ściślej mówiąc od silnej woli, której niestety w ostatnim czasie zaczyna coraz częściej mi brakować. Postanowiłem więc, ze zanim powrócę na forum uporządkuje swoje dotychczasowe problemy, których już się całkiem sporo uzbierało. Najwyższa pora na małe sprzątanko, a śmieci jest całkiem dużo. Nie będę więcej przedłużał tego co nieuniknione i po prostu mówię: Do zobaczenia.
W weekend jeszcze tu zawitam, a potem… zobaczymy, wolę nie wyprzedzać faktów, gdyż ostatnio staję się coraz mniej przewidywalny, nie tylko dla otoczenia, ale również dla siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Lis 03, 2003 8:34 pm Temat postu: |
|
|
leokles nie zostawiaj nas w trudnych chwilach |
|
Powrót do góry |