Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 3:03 pm Temat postu: |
|
|
No i wyłazi kretesie to o czym mówiłem. Samo wysłanie daty meczu, bez potwierdzenia obu graczy przy umówionym terminie, nie dowodzi tego że termin był na prawde dogadany. Gdzie też dowód na to że agent i grzesiek byli umowieni? Data wysłana przez jednego z graczy? Jeśli agent się pojawi i powie że termin nie był dogadany wtedy o ukaraniu go walkowerem nie ma mowy.
Co możesz zrobić, przedłużyć termin i wymusić potwierdzanie dat przez obu graczy w komentarzach na zagram. Powinien być temat na umawianie się jak e naszej lidze. |
|
Powrót do góry |
|
|
qeawah
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 6:09 pm Temat postu: |
|
|
Senny, masz rację że termin powinien być potwierdzony przez obu graczy.
Jednak nawet w takim przypadku może się zdarzyć tak jak wczoraj z Grześkiem. Był z umówiony, a jednak musiał być w pracy.
Grzesiek masz rację w kwestii roli jaką spełniają rezerwowi. To może być sensowny argument jeśli będzie trzeba się kłócić z Putinem.
Istnieje jednak jeszcze jedna możliwość, taka że nawet gdyby Ukraina dostała tego walkowera a nie my , to i tak nam to nie pomoże ... |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2014 11:13 pm Temat postu: |
|
|
Na przyszłość proszę mi przypominać, że nie gram gier tak długich jak 3+25. I proszę mnie nie zapraszać na imprezy z takimi grami Sorry
Jutro mnie nie ma i nie wiem kiedy dokładnie będę w zasięgu internetu w niedzielę. Możliwe, że nie dam rady rozegrać ostatniej gry, co chyba może wyjść tylko z pożytkiem dla drużyny... |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2014 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Co z tymi ruskami? Wygląda ns to że pogniewali się. Co to kurwa za dziecinada? |
|
Powrót do góry |
|
|
qeawah
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2014 4:37 pm Temat postu: |
|
|
Widocznie nie lubią przegrywać ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
qeawah
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2014 9:39 pm Temat postu: |
|
|
Turniej zakończył się zwycięstwem Ukrainy.
Nam nie udało się poprawić 3 miejsca ze względu na zapis w regulaminie o tym, iż w przypadku braku uzgodnionych gier obie drużyny otrzymują -2 pkt (bez rozstrzygania z czyjej winy).
Ten zapis regulaminu trzeba będzie zmienić w przypadku kolejnego turnieju.
Mimo niezbyt ciekawej końcówki turnieju, chciałbym podziękować wszystkim za udział i poświęcony czas.
I pomimo iż nie poszło nam najlepiej (nie ukrywajmy) to i tak byliśmy najbardziej zgraną i zdyscyplinowaną ekipą.
I to pozostanie w pamięci wszystkich uczestników.
Dzięki raz jeszcze. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2014 10:30 pm Temat postu: |
|
|
dobrze nam poszło nie pierdol tam gdyby nie grześka walkower toć przecie bym byli drudzy |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 11:35 am Temat postu: |
|
|
senny_mojrzesz napisał: | dobrze nam poszło nie pierdol tam |
Ech, co to za wyrażenia w stosunku do kapitana...
Grzesiek musiałby wygrać z Putinem, żeby ten jego walkower coś zmieniał (przy jednostronnym walkowerze wynikiem było 3:0, jak przy zwykłej wygranej).
Może o Anta Ci chodziło?
A dobrze to poszło Antowi i może Bartkowi, ale to tylko 2/3 drużyny... Gdyby turniej został przedłużony i nie byłoby walkowerów, to też bylibyśmy trzeci -- teoretycznie moglibyśmy mieć 10 zwycięstw na 24 gry, co takim super wynikiem nie jest.
Za to mieliśmy najmniej walkowerów i kapitana z jajami -- nie zgodził się na przedłużenie turnieju mimo pewnej presji ze strony pozostałych drużyn. (I słusznie, bo się staraliśmy rozegrać wszystko w terminie i wykorzystaliśmy w tym celu 4 gry rezerwowych, co może byłoby niekonieczne/niekorzystne gdyby turniej trwał dłużej.)
Dzięki kretes za dobrą organizację |
|
Powrót do góry |
|
|
Michał_Michał
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Miejmy nadzieję, że w przyszłym roku więcej mocniejszych graczy wystąpi w naszej drużynie i nie będzie trzeba powoływać słabych nowicjuszy |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Powaga? ja dalem dwie swoje gry rezerwowym raczej poto by se tez pograli, a nie ze nie moglem. Chodzilo mi o grzeska ktory nie potrzebnie obiecal gre putinowi, a tak to by gra by nie byla rozegrana, wiec -2 dla obu druzyn co daje nam 1 punkt przewagi nad rosja i miejsce 2.
Oczywiscie liczylem na wieksze poczucie chumoru z waszej strony piszac moj post wyzej |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 9:06 pm Temat postu: |
|
|
senny_mojrzesz napisał: | Chodzilo mi o grzeska ktory nie potrzebnie obiecal gre putinowi, a tak to by gra by nie byla rozegrana, wiec -2 dla obu druzyn |
Masz rację , o tym nie pomyślałem, myślałem tylko co by było gdyby do gry doszło.
Cytat: | Oczywiscie liczylem na wieksze poczucie chumoru z waszej strony piszac moj post wyzej |
Hmm przecież dałem emotkę Chyba że chodzi Ci o to, że to ,,dobrze nam poszło'' to był żart |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Sro Maj 21, 2014 10:26 pm Temat postu: |
|
|
z tego co pamietam to sie nie umawialem z putinem tylko z agentem, a skoro on mi napisal ze nie bedize mogl grac, to zostalem dluzej w pracy... putinowi napisalismy ze moze za jakies pol godziny... a z reszta nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, trenujmy duzo i za rok nie bedzie takich problemow |
|
Powrót do góry |
|
|
|