Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 8:08 pm Temat postu: |
|
|
pewnie da rade jakos na podlodze, ale to tam chyba lepiej pojsc tylko spac,a nie spedzic caly dzien... ;p zapytam w szkole gdzie wynajmujemy hale do grania w pilke, moze nam udostepnia jakas klase na pare godizn... nie chodzi przeciez o nocleg ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 8:30 pm Temat postu: |
|
|
To pytaj |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 8:49 pm Temat postu: |
|
|
Powiedz, że chcesz zorganizować ogólnopolski turniej to udostępnią Jeszcze niech ktoś weźmie kamerę to powiemy, że telewizja przyjechała, to jeszcze nam dopłacą |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 9:03 pm Temat postu: |
|
|
Pierwszy i ostatni raz heh. Wlasnie fajnie by bylo zslozyc stowarzyszenie by latwiej nam bylo organizowac i powolywac sie na zarejestrowane stowarzyszenie ale to mozemy na tym spotkaniu ewentualnie pogadac |
|
Powrót do góry |
|
|
mala mi
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 9:22 pm Temat postu: |
|
|
Jak będzie turniej, to ja też chcę ) Może w akademiku????? ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 9:36 pm Temat postu: |
|
|
o ho widze ze mala mi chce sie zalapac na studencka impreze mysle ze jak sie umowimy na jakas wczesna godzine i przyjedzie przynajmniej kolo 8 osob to turniej jest jak najbardziej mile widziany nie wiem czemu kubus i leokles jeszcze nie dali znaku zycia, ale to pewnie kwestia czasu ;p a moze zapytam Sofiksosa, on mieszka w akademiku moze by ogarnal ze 2-3 pokoje na ten jeden dzien |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 9:43 pm Temat postu: |
|
|
Witam, chciałbym się zapytać czy w PM jest jakaś świetlica w której znajdzie się ze 3-4 stoliki w jakimś cichym kąciku, w którym grupa znajomych z różnych części polski chciała by rozegrać towarzyski turniej w grę typu kartka ołówek : kropki.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kropki_(gra)
Planujemy spotkać się w sobotę 28 grudnia i rozegrać turniej trwający maks. do 2-3 godzin a później uciekamy w nieznanym jeszcze kierunku i nie przeszkadzamy więcej;) Będzie nas około 5-8 osób( 4 z Warszawy i 4 przyjezdnych miedzy innymi Kielce, Krąków, Wrocław ) a nie chcemy marnować czasu na jazdę na koniec warszawy do czyjegoś wynajmowanego pokoiku i odprowadzanie późnym wieczorem do centrum na pociągi naszych gości.
Bardzo bym prosił o szybka odpowiedz czy taki manewr byłby możliwy
Dziękuje za uwagę i życzę Wesołych Świąt!!!
Napisalem cos takiego do PM czyli centrum mlodzierzowe w palacu kultury. Moze odpisza i cos z tego wyjdzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 10:15 pm Temat postu: |
|
|
Pominąłeś Łódź... Jedno z największych zapleczy kropek
Stowarzyszenie fajna sprawa, w końcu może będę w jakimś zarządzie
Tak już bardziej na serio to pałac kultury fajna sprawa Może by to pomogło rozpowszechnić grę wśród najmłodszych i średnio młodych |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pon Gru 16, 2013 10:18 pm Temat postu: |
|
|
miejscowki wzialem te co mi do glowy przyszly;) ja tam osobiscie bardziej nastawiam sie na jednorazowy wypad chociaz mozemy tam lazic - jak sie zgodza - przy okazji zlotow |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Wto Gru 17, 2013 8:33 pm Temat postu: |
|
|
niestety z palacu kultury nie wiele wyszlo |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sro Gru 18, 2013 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Przykro mi bardzo, lecz 28 nie dam rady się z Wami spotkać, stąd też nie zabierałem wcześniej głosu.
Życzę Wam udanej zabawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
qeawah
|
Wysłany: Czw Gru 19, 2013 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Hell'o
Ponieważ muszę odpowiednio wcześnie zarezerwować pokój w hostelu (tym co ostatnio) proszę chętnych do spędzenia nocy z soboty na niedzielę 28/29 XII o dopisanie się do listy.
Cena pokoju uzależniona jest od ilości chętnych (im więcej tym taniej) i waha się od 35-40 pln
Dodatkowo jeśli ktoś życzy sobie rano śniadanie w cenie 10 pln prosze również zaznaczyć to przy dopisywaniu się.
Póki co listę otwierają następujące osoby:
kretes (śniadanie)
senny_mojrzesz (śniadanie)
mała mi (śniadanie)
grzesiek2f (śniadanie)
menor
bartek
nowy (?)
littonia (?)
Ostatnio zmieniony przez qeawah dnia Pią Gru 20, 2013 11:49 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pią Gru 20, 2013 12:10 am Temat postu: |
|
|
mi tez jakies dobre zarelko zamow ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Pią Gru 20, 2013 8:11 pm Temat postu: |
|
|
Dopisuje się |
|
Powrót do góry |
|
|
nowy
|
Wysłany: Pią Gru 20, 2013 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze nie wiem czy będę, jak już pisałem kretesowi, dam znać dopiero w poniedziałek (musi się wyjaśnić jedna sprawa związana z pracą). |
|
Powrót do góry |
|
|
|