Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lis 22, 2010 8:56 pm Temat postu: |
|
|
wiadomo ze na zlocie to nie ma co zapisywac.
chodzi bardziej o to jesli by sie chcialo rozegrac kiedys powazny turniej. |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pon Lis 22, 2010 10:16 pm Temat postu: |
|
|
jakos sobie nie wyobrazam zebysmy kieys zagrali turniej na zywo bez wodki, ale moze masz jakas inna wizje naszyc zlotow:D |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 6:04 pm Temat postu: |
|
|
A ja sobie wyobrażam. Chętnie rozegrałbym turniej na żywo i na trzeźwo. Zawsze można zrobić tak, że w dzień się gra a hula po nocy. Inne pytanie to jak wiele osób podziela taką wizję |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 7:01 pm Temat postu: |
|
|
Osobiście byłbym skłonny zachować wstrzemięźliwość do alkoholu na czas turnieju, ale zaraz po jego zakończeniu byłoby jak najbardziej wskazane należycie go uczcić. |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 7:27 pm Temat postu: |
|
|
ale chopaki bajki opowiadacie:) moze spojrzmy realnie na sytuacje i powiedzmy zrobimy limi 1-2 piwka na gre ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 6:51 pm Temat postu: |
|
|
Aby pobudzić chęć zachowania wstrzemięźliwości można zawsze wprowadzić jakąś zachętę dla zwycięzców - może jakieś nagrody dla tych, którzy zajmą najlepsze miejsca?
Inna sprawa, że jak pokazuje historia naszych zlotów, po alkoholu znacznie łatwiej pokonać doświadczonych graczy - w każdym razie mnie na pewno |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 7:50 pm Temat postu: |
|
|
W nagrode zwyciezca bedzie pil z literatki a nie kieliszka:D Swoja droga do powaznych gier mamy turniej i lige a na zlocie mamy szalec i sie dobrze bawic, nie wiem jak sobie wyobrazasz ze nagle zapadnie cisza bo ktos bedzie gral 2 godzinna gre. Oczywiscie tak sie robi w go no ale kurde... |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Lis 03, 2013 12:47 am Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Nie Lis 03, 2013 10:55 pm Temat postu: |
|
|
Wygląda bardzo ładnie! Ale czy się nie dłuży zaznaczanie zamknięcia? |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 8:13 am Temat postu: |
|
|
Czy jest jakiś wskaźnik którym podnosi się kropki i zamknięcie? Czy wszystko palcami? (elementy wyglądają na małe) Plansza wygląda super, ale jak z użytkowaniem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 8:50 am Temat postu: |
|
|
Wlasnie tez myslalem nad tym zeby jakis aplikator tych kropek i kresek wymyslic, cos na podobe dlugopisa ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lis 04, 2013 1:38 pm Temat postu: |
|
|
Z kropkami nie ma problemu a z zakreslsniem trza sie nauczyc. Wystarczy raz pokazac i nie ma problemu. Jak dla mnie nie jest to bardziej uciazliwe niz zdejmowanie okrazonych pionow w go. Piza tym gra sie zajebiscie, przejrzyscie itd a nie jakies węże zamiast kfopeki bazgroły |
|
Powrót do góry |
|
|
zagram_org
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2021 6:12 pm Temat postu: |
|
|
Zdjęcia planszy zniknęły |
|
Powrót do góry |
|
|
kibic777 kropki.legion.pl
|
Wysłany: Pon Mar 22, 2021 10:12 pm Temat postu: |
|
|
zagram_org napisał: | Zdjęcia planszy zniknęły |
raczej od dawna sa niedostpne, naturalnie mam gdzies te pliki bardzo gleboko zakopane...
dla milosnikow kartek z grami tutaj: https://www.kropki.legion.pl/_sf/zloty/ wrzucilem to co znalazlem na szybko z roznych zlotow |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2021 8:12 pm Temat postu: |
|
|
mam gdzies te zdjecia planszy. byly dwie wersje, mialem chyba ze 4 plansze 20/20 wygladaly zajebiscie bo te pozniejsze mialy karke z kratkami itp pod przezroczystym plastikiem na ktorym wywiercone byly kolka do wsadzania plastikowych kropek o kolorach niebieskim i czerwonym. okrazenia rysowalo sie flamastrami (bo w pierwszej wersji za dlugo to trwalo bo okrazenia tez byly z plastiku a plansza byla cala biala z wycieciami na okrazenia i na kropki)
znajde to wrzuce ale kiedy to nie wiem. z kubusiem rozegralem jedna partie na tej drugiej planszy gdzie pod kropkami byly numery ruchow i jest zapis gry. |
|
Powrót do góry |
|
|
|