Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Markiz_de_Carabas
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2003 10:10 pm Temat postu: Witajcie znowu.... |
|
|
Eh...
Za namową obywatela The Besta postanowiłem znowu zajrzeć na Nasze, a właściwie Wasze forum...
Widać, że pomimo wprowadzenia opłat za kropki, dalej macie ochotę grać (patrz pomysł Kibica). Chwali się
No cóż, ja dalej z utęsknieniem wypatruję dnia, w którym będzie mi dane usiąść za komputerem i zagrać z Wami partię w kropki...(znowu spadnie mi średnia... )
To chyba tyle,
Pozdrawiam
Markiz de Carabas, Templariusz z Jeruzalem, Strahd von Zaroovich, daentelus i inne moje alter ega... |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2003 12:33 am Temat postu: |
|
|
Trudne to czasy, oj trudne dla nas kropkowiczów. Kropkolandia jest mała, przez co łatwo ja zniszczyć i wstawić na jej miejsce choć golandie(bleeee).
Choć faktycznie fanatyzm kropkowiczów może zadziwiać, bo te forum jak zauważyłem znowu odrzyło, brakuje tylko oczywiście stołu, czasu 5 minut i 10 sekund dodawane, przewaga 15 kropek i dwóch asów na miejscach grających, dopingowanych przec innych, przekomazających sie w obstawianiach i dopingu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2003 9:33 am Temat postu: |
|
|
Ostatnio nawet gralem kilka razy. Co prawda bardziej to przypominalo parodie gry w kropki (Dzarol swiadkiem, hehe), ale zawsze.
Mam nadzieje, ze za jaksi czas, po kilku takich potyczkach wroce do wprawy, bo o formie to jesczze nie ma co marzyc. Jednym slowem nie jest zle, moze bedzie lepiej... |
|
Powrót do góry |
|
|
dzarol
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2003 1:23 pm Temat postu: |
|
|
Eeee nie bylo tak zle Kaisuj.To prawda ze teraz to my praktycznie nic nie gramy ale szybko bysmy sobie przypomnieli |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2003 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Dzarol ma racje:_)))))))))))))))) ja moge grać praktycznie codziennie
ej jutro na cronie o 20 wszyscy!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
dzarol
|
Wysłany: Czw Cze 12, 2003 9:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja jak cos to bede troche pozniej bo do 21 00 jezdze na BMX-. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2003 6:28 am Temat postu: |
|
|
powinienem byc. Co prawda mialem grac z kumplami o 18 w noge, ale wlasnie pada deszcz i jak nie wyschnie do wieczora to bede na bank, a jak wyschnie to moge byc podobnie jak dzarol o 21. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pią Cze 13, 2003 7:02 am Temat postu: |
|
|
Wiec 21 - 23 Gramy |
|
Powrót do góry |