Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jaka data zlotu by ci odpowiadała? |
27 kwietnia |
|
58% |
[ 7 ] |
11 maja |
|
33% |
[ 4 ] |
mógłbym (mogłabym) pojawić się tylko w innym terminie |
|
8% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 12 |
|
Autor |
Wiadomość |
Ricardo
|
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Tak był pomysł i na tym się skończyło... Osobiście mam bardzo mało wolnego czasu... i nie dałbym rady raczej się tym zająć ( Bardzo przepraszam, ale chęci były Co do podanych terminów, chyba bardziej by mi pasował 11 maja, ale 27 kwiecień też teoretycznie wchodzi w grę, choć u mnie to wszystko nie jest na 100% jak ustali się termin zrobię wszystko by się pojawić |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2013 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Kubusio to kiedy termin na sztywno będzie? Można by wymyśleć jakiś plan chyba że na spontanie jak zawsze. Trenować chłopaki i dziewczyny bo turniej na żywo to nie przelewki;) rozumiem że zlot w warszawie? U Ciebie Kubusio? |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Co do terminu niech ci, którzy jeszcze się nie obudzili, mają szansę się wypowiedzieć Termin ustalę w weekend. Co do planu zlotu, to fajnie byłoby się spotkać popołudniem i rozegrać turniej na kartkach. Wieczorem można zrobić grill, "piwko" oraz inne gry i zabawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 5:50 pm Temat postu: |
|
|
turniej na trzezwo? oszalales.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Kwi 01, 2013 6:02 pm Temat postu: |
|
|
juz widze ten turniej na trzezwo |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 10:28 am Temat postu: |
|
|
Proponowałbym sporządzenie regumalinu turnieju, a jedną z zasad byłoby:
Za każde zdobyte 5 kropek pije się karniaka. Tak więc jak komuś będzie szło za dobrze, to zaraz zrówna się z poziomem pozostałych |
|
Powrót do góry |
|
|
Michał_Michał
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 3:16 pm Temat postu: |
|
|
wieści od sebastian _ssss_ - 27 kwietnia rozpierd**a system:lol: |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 9:42 am Temat postu: |
|
|
Sukcesem już będzie jak wszyscy dojadą na trzeźwo |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 10:04 pm Temat postu: |
|
|
Jak pisałem wcześniej, termin miałem zatwierdzić w weekend. Postanowiłem jednak przyspieszyć decyzję, ponieważ niektórzy dopytują by móc to i owo zaplanować a większość osób miała już sposobność się wypowiedzieć. Ponieważ w wątku więcej osób chce by zlot odbył się w kwietniu, a także więcej osób wybrało kwiecień w sondzie:
Zlot odbędzie się 27 kwietnia!
Co do miejsca zlotu - jeszcze nad tym pracuję ale na pewno będzie blisko Warszawy.
Jak pisałem wcześniej, fajnie byłoby zrobić jakieś rozgrywki offline. Trzeźwość oczywiście wymagana nie będzie Czy macie jakieś propozycje co do czasu rozpoczęcia? Osobiście celowałbym w popołudnie np. godzina 14 czy 15. Oczywiście jak ktoś dotrze później, to nie będzie problemu Jak ktoś będzie mógł dotrzeć dopiero wieczorem - spoko. Jak ktoś będzie chciał się spotkać wcześniej - też spoko
P.S. Informacje o lokalizacji postaram się ustalić w weekend. Muszę ruszyć się tu i ówdzie aby obadać miejscówki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 10:48 pm Temat postu: |
|
|
Ok ! rezerwuje sobie czas Jak mi nie wypadnie jakiś ważny egzamin, a wszystko wskazuje, że nie to będę na 100%, jak na razie swoje szanse oceniam na 75%. Czy ktoś będzie jechał przez Łódź ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Sro Kwi 03, 2013 11:21 pm Temat postu: |
|
|
kubus jezeli chodzi o organizacje i badanie miejscowek jestem chetny do pomocy, dam ci moj nr kom na pw, w razie gdybys potrzebowal pomocy. Na codzien mieszkam w centrum wawy, wiec daleko do siebie nie mamy ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
redwine
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 7:24 pm Temat postu: |
|
|
ricardo ja jade z łodzi, i sebastian chyba jeszcze, jak cos mozemy tugeza ciupagiem |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 7:40 pm Temat postu: |
|
|
Supcio jeżeli ciupagiem oznacza pociągiem to taki właśnie miałem plan ja może jeszcze zapytam Andrespolmana (starzy kropkowicze może jeszcze pamiętają) i będziemy mieć większą ekipę |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 9:49 pm Temat postu: |
|
|
ja proponuje zebysmy sie mniej wiecej ugadali na godzine zbiorki w wawie. Skoro ricardo dojedzie z ekipa to niech godzina jego przyjazdu bedzie ta godzina na dworcu centralnym. Reszta pewnie bedzie jechala sama wiec sie powinni dostosoac. I ekipa pojedziemy na miejsce zlotu jak mialo to miejsce pooprzednim razem. Ja co prawda nie wiem czy przyjade ale lepiej zaczac podawac konkrety. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Czw Kwi 04, 2013 10:58 pm Temat postu: |
|
|
Andrespolman zrezygnowal dawno temu z gry ale ja to chyba wszystkich pamietam ktorzy grali w turniejach czy w lidze. menor nie pierdol tam, masz byc i kuniec |
|
Powrót do góry |
|
|
|