Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
truf
|
Wysłany: Sob Mar 23, 2013 4:54 pm Temat postu: Gdzie się podziali szkrabowicze? |
|
|
Gdzie się podzialiście?! Czemu nie wpadacie na zagram.org? Moglibyście czasem zajrzeć pokazać jak się gra takim młodzikom jak ja To forum z waszym odejściem też umarło.. No ruszcie swoje myszki! Wiem że jesteście narodem pracującym, ale raz na jakiś czas moglibyście wpaść Tyle w tym temacie.. Dziękuję za uwagę. Czekam na odzew |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Czw Mar 28, 2013 5:50 pm Temat postu: |
|
|
. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2013 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Podpisuję się pod powyższą odezwą, choć jak dotąd nie widać niestety jej oddźwięku. Może zapodam inne pytanie. Czy ktoś z was szkrabowiczów lub jeszcze starszych dinozaurów ma jeszcze ochotę grać? Jeśli tak ale nie macie czasu pojawiać się na co dzień, może by ustalić jeden wieczór w tygodniu, kiedy wpadamy większym gronem na zagram i ostro tniemy grę na baseny? Bez basenów też może zresztą być Jakieś propozycje? |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2013 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie jestem wyjadaczem ale starym graczem, choć taki kretes pewnie rozegrał więcej partii ode mnie ze 3 razy, mimo że znam ta grę od roku 1989 w przybliżeniu. Mam do tej gry sentyment, a co do chęci gry, zasad itd wypowiem się na zlocie. Czasu też nie za wiele. Oczywiście będę starał się podtrzymać rozgrywki ligowe przynajmiej raz w roku oraz turniej Arosa i co do tych rzeczy możecie na mnie liczyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Nie Kwi 14, 2013 8:54 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie, przychodźcie i grajcie 'na terytorium'!
Ostatnio jest trochę więcej osób grających na baseny (sam też wpadam od czasu do czasu), jak będzie nas więcej, może uda się kogoś nowego przyciągnąć - jak na razie z nowych osób jest chyba tylko truf. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sob Cze 01, 2013 1:34 am Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |