Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ricardo
|
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 3:45 pm Temat postu: Zlot 2013r. |
|
|
Witam wszystkich kropkowiczów !
Jakiś czas temu w Łodzi, odbyło się mini spotkanie niestety tylko trzech osób (Ja, Grzesiek, Redwine). Jednogłośnie doszliśmy do wniosku, że koniecznie trzeba zorganizować zlot w 2013 roku, po tak długiej przerwie.
Ostatni zlot co jak co, ale był mega zajebisty i trzeba to powtórzyć. Miejscem byłyby okolice Łodzi, ponieważ logistycznie będzie najlepiej dla wszystkich Chyba, że ktoś ma inne propozycje.
Trzeba już rozpocząć ten wątek i zorientować się ile osób byłoby chętnych i w jakim czasie. Także, nie krępujcie się i PISZCIE !
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 6:12 pm Temat postu: |
|
|
okolice łodzi czyli gdzie dokładniej? |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2012 12:19 am Temat postu: |
|
|
redi zaproponowala wstepnie jakas lesniczowke 15 minut od lodzi jakims busem z tego co pamietam ja sie pisze oczywiscie, gdziekolwiek mialby byc na zlot ;p lubie takie imprezy |
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2012 7:53 am Temat postu: |
|
|
Dal mnie istotny jest termin ale cheteni bym wpadł popatrzeć na stare mordki |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2012 4:44 pm Temat postu: |
|
|
Na wstępie przyznam, że cieszy mnie pomysł wspólnego spotkania i jak najbardziej będę rad zobczyć pozostałych Kropkowiczów.
Ponieważ nie jestem organizatorem pomysłu, to nie chciałbym się wtrącać i zbytnio ingerować w realizację spotkania, niemniej uważam że należałoby już teraz zaproponować 2 konkretne terminy do wyboru, oraz oczywiście podać bliżej miejsce spotkania oraz ewentualny koszt wynajem lokalu. Dzięki temu, szybciej i sprawniej uda się sprecyzować kto będzie mógł przyjechać. Jeżeli temat zacznie się rozciągać w czasie, każdy będzie przedstawiać sobie dogodną datę zlotu, to marnie to widzę. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2012 10:08 pm Temat postu: |
|
|
Ja się piszę w końcu muszę wam postawić obiecane piwsko |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Gru 18, 2012 11:11 am Temat postu: |
|
|
szwagiereczek napisał: | Ja się piszę w końcu muszę wam postawić obiecane piwsko |
Trzymam Cię za słowo |
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2012 10:58 am Temat postu: |
|
|
Ja na bank odpadam lipiec i sierpień :< ale mysle, ze i tak oba te miesiace nie wchodza w gre |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sro Gru 19, 2012 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Leo, masz całkowitą rację, ale właśnie jeżeli chodzi o termin to planowałem to dogadać by jak największej ilości osób pasowało, choć rzeczywiście jak będziemy tak dumać i nie skonkretyzujemy planów to nic z tego nie wyjdzie i pewnie znajdzie się ktoś, komu finalna data nie będzie pasowała. Natalia jest głównym organizatorem trzeba z nią pogadać Jak zrezygnuje to ja postaram się coś ogarnąć.
W pobliżu mojej miejscowiny tuż obok Łodzi też są domki, jakieś większe z tego co kojarzę powinny też być, cena jest niska na pewno, w tym miejscu już odbywały się zloty... A jak nie to najwyżej kilka domków obok siebie. Do uzgodnienia to wszystko |
|
Powrót do góry |
|
|
|