Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 3:00 pm Temat postu: |
|
|
życie jest niesprawiedliwe michals. myśle że co do organizowania ligi dla kropkarzy robię co się da by jak najwiecej osób zakończyło sezon. zobacz że jest coraz lepiej i nie upieraj się jak dzieciuch.
termin był ale też i regulamin, w którym wyraźnie jest napisane że oceniam walkowery tylko z postów w odpowiednim temacie. rozegrajcie ten mecz w następnym tygodniu a jeśli nie chcesz to pójdźmy na ugodę i niech będzie obustronny walkower |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 3:14 pm Temat postu: |
|
|
ps. michals jeśli z kimś będziesz miał problemy co do umawiania się itp pisz do organizatora ligi, ale wcześniej, wtedy zawsze można coś podziałać.
by grzesiek mógł przegrać walkowerem potrzebne są dowody że to on zawinił. możliwe że masz racje, ale bez dowodów dupa. w następnym sezonie postaramy się szybciej wyłapywać problemy z umawianiem się, ale wiadomo to gracz, który ma ten problem musi o tym poinformować. pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 8:38 pm Temat postu: |
|
|
To jak michals, kiedy postawimy kropke nad i? Ja moge grac codziennie od 20 do 22... |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2012 9:28 pm Temat postu: |
|
|
Senny, mówisz że są potrzebne dowody, więc masz tu dowód na część faktów o których pisałem. Na pierwszym screenie widać jak piszę że będę mógł grać jeszcze tylko następnego dnia. Na drugim screenie widać jak grzesiek nic nie odpowiada na moje pytanie o grę. |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Sro Maj 09, 2012 11:22 pm Temat postu: |
|
|
zauwaz michals ze byla godz. 22:05 przy czym ja wstaje codziennie o 5 rano i prosta sprawa jest, ze znajac twoj styl gry bym usnal przy pierwszej lepszej okazji, wiec gra z mojego punktu widzenia bylaby zbedna... Kilka razy sie juz u umawialismy na gre, tylko jakos na to dowodow nie pokazujesz... To bylo przynajmniej miesiac temu, ale nie jestem na tyle nieuczciwy zeby robic screeny z takich rozmow.... |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 1:10 am Temat postu: |
|
|
Grzesiek2f napisał: | zauwaz michals ze byla godz. 22:05 |
Jak cię zapytałem czy zagramy to była 20.52
Nie umawiałeś się ze mną na grę, natomiast odmawiałeś gry i nie odpowiadałeś nic gdy się pytałem, podobnie jak w tym screenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 6:10 pm Temat postu: |
|
|
to trza bylo mnie o tym poinformowac michals. podaj terminy grzeskowi kiedy mozesz grac. nie mam czasu dociekac ze screnow srinow kto zawinil.obaj zawiniliscie pewnie ale regulamin jest po stronie grzeska jesli chcesz byc taki regulaminowy michals |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 12:25 pm Temat postu: |
|
|
wpisz mu walkowera i bedzie git |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 3:02 pm Temat postu: |
|
|
nie walkowera tylko grajcie i po sprawie. Co prawda michals liczy ze za darmo wyprzedzi anta ale bez przesady. Nie gramy tu o zlote gacie czy pieniadze jakies. Gramy zeby sobie porywalizowac i dobrze sie bawic a termin jest po to zeby liga nie trwala rok a nie po to zeby dawac walkowera w jednym meczu bo sie czas skonczyl. Co innego gdyby grzesiek przestal dawac jakiekolwiek oznaki zycia ale przeciez jest caly czas. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 8:01 am Temat postu: |
|
|
menor napisał: | michals liczy ze za darmo wyprzedzi anta |
Mi nie chodzi o żadne wyprzedzanie za darmo tylko o przyzwoitość. Aby odpowiadać jak ktoś się pyta o grę ligową. Co to jest za zachowanie żeby nie odpowiadać komuś nic jak się pyta o grę ligową? Za takie zachowanie powinno być wrzucenie z ligi. Ja już trzy lata temu pisałem na forum o takim zachowaniu grześka. Wtedy też to było w związku z ligą. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 8:36 am Temat postu: |
|
|
Senny, pojutrze podam na forum terminy kiedy będę mógł grać w maju. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 8:41 am Temat postu: |
|
|
senny_mojrzesz napisał: | nie mam czasu dociekac ze screnow srinow kto zawinil.obaj zawiniliscie pewnie |
Ze screnów wynika jasno kto zawinił. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 8:02 pm Temat postu: |
|
|
to podawaj te terminy. ze zcreenow tez wynika ze grzesiek gral z baobabem a ty w trakcie gry zawracales mu glowe. jak masz z kims problemy to od razu pisz na forum i pisz do niego tez na forum, nawet jesli ten ktos nie zaglada tu na forum. to juz jego problem. ja oceniam z postow na tym forum w odpowiednim temacie kto zawinil. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 11:54 am Temat postu: |
|
|
No więc w maju mogę grać w godzinach wieczornych w następujące dni: 15, 17, 18, 21, 23, 24, 27, 29, 30, 31. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 1:33 pm Temat postu: |
|
|
okej. teraz ty grzesiek. podaj kiedy mozesz grac w terminach podanych przez michalsa.
michals w godzinach wieczornych czyli od ktorej do ktorej mniej wiecej? |
|
Powrót do góry |
|
|
|