Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grzesiek2f
|
Wysłany: Sob Kwi 28, 2012 5:51 pm Temat postu: |
|
|
radji ricardo kubusio_tralala menor michals
czy ktos z wyzej wymienionych moglby dzis zagrac? |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 11:56 am Temat postu: |
|
|
Menor czekałem na Ciebie godzinę na zagram, nie dawałeś znaku życia, teraz już będę miał czas dopiero wieczorem koło 22 i to też nie na 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 8:55 pm Temat postu: |
|
|
sorki ale mialem takiego kacora ze nawet nie wiedzialem ze mam kompa wlaczonego, jak cos ja czekam. |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Nie Kwi 29, 2012 9:24 pm Temat postu: |
|
|
Yazon: mogę grać jutro ok. 21--21:15. Czy to Ci pasuje? |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 11:10 am Temat postu: |
|
|
Jak mi nikt nie zrobi imprezy niespodzianki to gramy |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 4:32 pm Temat postu: |
|
|
No szkoda radji, może następnym razem czas pozwoli, wiemy jak jest. nie zawsze jest czas.
kubusio zgrożony wykluczeniem. pawel, ant, yazon, kiedy możecie grać pomóżmy kubusiowi dokończyć tą lige bo sezon jak dla mnie zajebiście udany patrząc wstecz
reszta też baobab, michals,grzesiek wziąć się w garść i dograć resztę |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 5:16 pm Temat postu: |
|
|
mecze ant-kubusio prawdopodobnie dziś po 21szej
mecz yazon-baobab dziś koło 21szej
kiedy michals-grzesiek ?
Ostatnio zmieniony przez senny_mojrzesz dnia Pon Kwi 30, 2012 5:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 5:18 pm Temat postu: |
|
|
baobab możliwe że zgubilem screeny twojej wygranej z grzeskiem , wygranej z antem 25-6 i wygranej ze mna 19-1 masz je jeszcze? to bys wyslal pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pon Kwi 30, 2012 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie skończyliśmy dwugodzinną grę z Antem. Proszę o możliwość rozegrania drugiej gry jutro. |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 5:16 am Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o mnie, to dam rade rozegrac gre z michalsem dopiero w sobote... jezeli nie bedzie problemu to chcialb ym prosic o przedluzenie terminu rozegrania tej partii ;p |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 8:00 am Temat postu: |
|
|
No grajta kubusio. a co z michalsem no poczekajmy na niego. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 8:02 am Temat postu: |
|
|
Ta gra powinna się liczyć jako moja wygrana walkowerem. Ponieważ nie chciałeś ze mną grać gdy ci proponowałem na zagram.org, bo ci się nie chciało. I nie chodzi mi tylko o to co było 26 kwietna ale też wcześniej. A poza tym nie odpowiadałeś mi nic gdy się pytałem o naszą grę. A 26 kwietnia powiedziałem ci że będę mógł grać jeszcze tylko następnego dnia, co zignorowałeś. Termin na rozegranie ligi był do 30 kwietnia. Ja mógłbym ten mecz rozegrać w maju ale nie chcę, bo liga miała być skończona do 30 kwietnia. Pora abyś się nauczył nie olewać osoby która ci proponuje mecz ligowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2012 12:44 pm Temat postu: |
|
|
Michalsie nie widać byś informówał na forum że od jakiejś tam pory nie będziesz mógł grać. nie widac byś próbował umówić się wcześniej z grzeskiem. Na forum większą inicjatywą wykazał się grzesiek a walkower oceniam tylko za pomocą tego tematu. bardzo ładnie się zachował grzesiek że przyznał się że pytałes go o rozegranie partii. dlatego nie przgrasz tego meczu walkowerem jeśli rozegranie ten mecz jak najszybciej. następnym razem pisz w tym temacie jeśli chcesz się z kimś umówić wcześniej.pzdr |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 7:44 am Temat postu: |
|
|
Senny, pisałeś że liga ma być rozegrana do 30 kwietnia. Ja traktuję to poważnie ale ty widać nie. Ta gra nie została rozegrana z winy grześka, o czym już pisałem. Zresztą wiesz dobrze że ze mną nie ma żadnych problemów jeżeli chodzi o rozgrywanie gier ligowych. To że nie pisałem na forum o niczym nie świadczy, bo pisałem do niego na zagram.org gdy go widziałem, tak samo jak do wszystkich. Ta gra powinna się liczyć jako moja wygrana walkowerem. A jeżeli będzie się liczyć jako moja przegrana walkowerem, to będzie to bardzo niesprawiedliwe wobec mnie i ja nie będę już więcej grał w lidze. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 9:46 am Temat postu: |
|
|
Michals pisząc na forum ustalasz z kimś w miare sztywny termin i można sobie wtedy rozplanować dzień tak by zagrać spokojnie. Ja osobiście często wchodziłem na zagram po pracy, lecz byłem tak zmordowany, że chciałem tylko popatrzeć na jakąś ciekawą grę, bez sił na mecz ligowy. Jeżeli masz problem, by się z kimś umówić, piszesz to w tym temacie. Tak zostało przyjęte i tego się trzymamy.
A tak poza tym to wynik tej gry i tak niczego nie zmieni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|