Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kifa
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 11:53 am Temat postu: co was ostatnio najbardziej wkurzyło |
|
|
Moze to zbyt intymne, ale i tak sie nie znamy, a ja musze to wylac z siebie.
Otóż mój facet zrobił mi ogroma przykrosć.
Kupiłam sobie bielizne nocną, aby mu pokazac ze potrafie byc seksi, ze jakoś przykładam sie do tego zeby nasze zycie łózkowe wygladało lepiej. Zeby wiedział ze mi zalezy itp. wiecie o co chodzi.
Kupiłam sobie strój zwany bodystocking. Czyli takie rajstopy kabaretki na cale ciało. To funkcjinalny strój bo mozna góre zakryc i dół tarkatowac jako rajstopy kabaretki. Zatem 2 w1. Stój byl tani z przesylka około 35 zł zapłaciłam. A podam wam link abyscie wiedzieli o czym mówie:
Natomiast on na to: mogłabys juz wydac pieniadze na coś konkternego. Jakąs koszulke. I co ty zamierzasz z tym strojem robić- bedziesz go nosic do pracy? I poszedł.
Poryczałam sie, zarnił moje uczucia, obvraził mój gust, zignorował moje intrencje, nie zauwazył nic seksownego we mnie.
Pojecie nie mam czamu tak zareagował, nigdy taki nie był. O co mu chodzi? |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 9:48 pm Temat postu: |
|
|
Niebywałe. Ja też sobie ostatnio to kupiłem, chciałem zaimponować swojemu kotu. Ten namotiast, niewdzięcznik, pomiałczał sobie i poszedł na kuwetę... |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 9:53 pm Temat postu: |
|
|
No dobra. Rozwiązałem problem po męsku, kot od dzisiaj u mnie nie mieszka. Jutro kupuję psa i chomika |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Przypomniałeś mi Kubusio pewnego dziwnego zwierzaka... Muszę przyznać, że byłem wówczas pod wrażeniem Twojej wyboraźni, a zarazem twórczości. |
|
Powrót do góry |
|
|
|