Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gerlok
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 1:06 pm Temat postu: |
|
|
mi tam bez różnicy w której lidze zagram |
|
Powrót do góry |
|
|
Prezes
|
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Wg mnie to bzdura, żeby w II był Sylani, a w III Amokat, no ale nie ja tu prowadzę jurysdykcję. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 1:41 pm Temat postu: |
|
|
dobra to poczekajmy jeszcze z rok az rozegraja swoj mecz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 1:44 pm Temat postu: |
|
|
Matura to bzdura Jest regulamin i powinniśmy się go trzymać. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sylani
|
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Prezes, wszystko na tym świecie jest bzdurą. To tylko kwestia punktu widzenia. To tak od siebie:). Kilka razy prosiłem amokata o rozegranie barazu - nie chcial, wiec jesli lepiej czuje sie w III lidze to nie mnie to oceniac. A na marginesie to patrzac na graczy wystepujacych w III i II lidze to smialo powiem, ze niektorzy tzw. III ligowcy smialo poradziliby sobie w II, nie widze wiec zatem problemu. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2011 9:29 pm Temat postu: |
|
|
sylani,gramy 2 mecze we wtorek jakos przed poludniem lub po poludniu? Odpowiedz szybko prosze,bo jak nie to ustawie z kims innym.pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 4:29 pm Temat postu: |
|
|
to moze ty ricardo masz czas we wtorek wieczorem? ja tak pewnie wstane o 15tej to o 17tej mozna by zagrac.czekam na szybka odpowiedz.wszyscy z ligi 2 kto ma wolny ten termin to prosba by sie odezwal ,bo moze bedzie tak ze ricardo nie bedzie mogl.pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Jak na razie jestem zawalona zaliczeniami, kolokwiami, projektami i innymi rzeczami związanymi z uczelnią. Nie mam czasu na razie na rozgrywanie meczy, mam nadzieję że to jakoś nadrobię w późniejszym terminie. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 5:38 pm Temat postu: |
|
|
Ja podobnie... niestety na ten moment nie będę miał czasu grać ligi. Nadrobię zaległości na początku lutego jak już skończę z uczelnią.
Btw ludzie, jeśli gracie w lidze to zaglądajcie czasem na to forum. Senny (akurat w tym przypadku, ale nie tylko on) nie pisze, żeby sobie posty nabijać, tylko aby utrzymać jakieś tempo rozgrywek. Większość wejdzie na kompa, ale nie raczy zaglądnąć i odpisać, nawet jak pytanie jest skierowane bezpośrednio. Ja bym w ogóle wolał rozdzielenie tego tematu na dwa - jeden na umawianie się na gry, drugi na ogłaszanie już ustalonych spotkań. W każdym razie ciekawe ile Senny poczeka, aż ktoś odpowie... brak komunikacji także wpływa negatywnie na atrakcyjność ligi ;/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 6:59 pm Temat postu: |
|
|
Sory, za długie oczekiwanie na odpowiedź... Ja też mam podobną sytuację, jak poprzednicy... Jednak od środy mógłbym coś zagrać, we wtorek na pewno nie będe mógł. Środa, czwartek od południa jak najbardziej, jakby ktoś mógł niech się odezwie, albo wejdzie na szkraba po prostu. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 7:06 pm Temat postu: |
|
|
2,5 godzinki to nie jest długo Sezon zaczął się szybciej niż chyba wielu przypuszczało, akurat w czasie sesji... |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że trochę późno się odzywam, niemniej jeśli ktoś z 2-giej ligi:
1. prezes91
2. serek_
3. ricardo
4. arczi217
6. senny_mojrzesz
7. pawel_
8. sylani
będzie miał ochotę i czas zagrać dzisiaj o 20:30 to serdecznie zapraszam. Ogólnie będę miał wolne do około 22:00, dlatego najpóźniej chciałbym rozpocząć mecz o 21:00. Jednakże im wcześniej, tym lepiej. Oczywiście proszę o potwierdzenie na forum. (Pragnę również przypomnieć, iż najszybciej i najłatwiej skontaktować się ze mną przez komórkę - [przesyłam wszystkim graczom 2-giej ligi na PW], bądź za pomocą forum, ewentualnie na facebooku. Nie korzystam już z gg) |
|
Powrót do góry |
|
|
zazu
|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 11:35 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie.
Ja mam czas grać w weekendy.
Jak do tej pory nie zostanę usunięty z ligi to mogę rozegrać wtedy mecze.
Teraz w związku z sesją w tygodniu słabo z czasem, ale myślę że też coś by się (raczej wieczorami) znalazło.
moje gg:
4449949 |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 7:33 pm Temat postu: |
|
|
zazu,z tej racji ze ty zalegasz z meczami jest prosba bys bezposrednio zwracal sie do graczy po niku,wtedy bedzie wiadomo kogo karac za olewanie postow,czyli tym samym uczestnika ligi.podales swoje wolne terminy,wazne tez by zadac pytanie do konkretnych graczy,bo pewnie co poniektorzy nawet nie wiedza ze sa z toba w lidze pozdr. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sylani
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Hejka! W najblizsza niedziele tj. 30 stycznia w godzinach wieczornych bede na szkrabie.Zatem kto ma czas zapraszam na rozegranie meczy ligowych. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|