Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grzesiek2f
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 9:22 pm Temat postu: |
|
|
jak dla mnie to tylko niedziela wieczor, lub poniedzialek caly dzien. |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 1:28 am Temat postu: |
|
|
serek bede czekal jutro gdzies od 16. powinienem byc przewaznie przy kompie albo blisko niego, najlepiej napisz na gg jak bedziesz chcial grac. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 10:27 pm Temat postu: |
|
|
pisales post dzis wiec jak jutro mozna te mecze rozegrac.chyba ze wogole nie patrzycie na daty itd.jesli nie zacznie sie stosowac surowo terminow to zawsze beda opoznienia wiec.poza tym walkowery beda na korzysc bardziej ubiegajacych sie na forum w tym wlasnie temacie.nie mam chceci dociekac kto zawalil a w tym temacie widac kto bardziej chcial grac.czasami widac ze oboje przeciwnikow nie zrobilo nic w kierunku rozegrania meczu.
chlopaki czytajcie regulamin,patrzcie na daty a bedzie spox.dzis do 12 tej w nocy mozna rozegrac mecze.pozniej niestety walkowery. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Paź 31, 2010 10:57 pm Temat postu: |
|
|
co do walkowerow.
hanix napisal wyraznie do kogo kieruje post.grzesiek odpowiedzial ale jakby w kosmos.wiem z doswiadczenia ze posty kierowane w kosmos dochodza wlasnie tam.dlatego zawsze mowie by pisac do kogo sie zawracacie podajac nicki! hanix otrzyma wygrane walkowerem z kazdym.przejdzie wiec hanix i amokat.mecz szumek-grzesiek obustronny walkower.
menor pisal do serka wiec otrzyma walkower z serkiem.z kolei sofiksos i mskora zawalili mecz z serkiem,wiec beda obustronne walkowery.
polko i fighterek nie widze by ktorys z nich zwrocil sie do siebie na forum wiec obustronny walkower. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 2:45 pm Temat postu: |
|
|
okej.przechodzimy do II fazy turnieju!!!
bylo wiele walkowerow,glownie przez brak umiejetnosci i checi na dogadanie scislej daty meczu.
podam wiec wazne(moze wydajace sie smieszne bo niby oczywiste)rzeczy jak dobrze i poprawnie sie umowic
umawiając sie pamietajcie by ;
1.napisac nick uczestnika(ów) do którego(ych) sie zwracacie.
2.napisać kiedy wy możecie grać,czyli podać daty,dzień,godzina itd.(poinformować o ewentualnym wyjeździe czy braku czasu w jakimś dniu(dniach),na gre,lub nawet na umowienie sie)
3.zapytać przeciwnika(ów) czy te terminy pasują mu(im).a jesli pasuja to poprosic o podanie tych pasujacych terminow.
uczestnik odpowiadajacy na posta niech pamieta by;
1.podac nick uczestnika(ów),ktoremu(ym) odpowiada.
2.podać pasujące terminy podane przez uczestnika(ków),któreemu(ym) odpowiada.
3a.zaproponować date,czyli dokladny dzień i godzine(jeśli nie została jeszcze zaproponowana,lub gdy zaproponowana data nie pasuje) na rozegranie meczu.
3b.lub potwierdzic ze podana data(dokladny dzien i godzina) na rozegranie meczu pasuje.(wtedy jest to juz oficjalny termin na rozegranie meczu) |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 9:27 pm Temat postu: |
|
|
Prośba do graczy/rywali z grupy D (polko, amokat, michals) abyśmy umawiali się na mecze za pomocą forum.
Jeśli któryś z Was ma jutro wieczorem czas (od 21:00 do 24:00) aby zagrać, to proszę o potwierdzenie tutaj na forum, najlepiej do godziny 16:00. O ile nikt nie będzie mógł, wówczas najprawdopodobniej zostanę po godzinach w robocie, dlatego będę wdzięczny za wcześniejsze powiadomienie.
Co do dalszych dni nie znam jeszcze swojego grafiku pracy, także dopiero jutro powinienem coś więcej wiedzieć jak u mnie z wolnym czasem w pozostałych dniach.
Pozdrawiam.
300 ... post :-) |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 9:35 pm Temat postu: |
|
|
bierzcie przyklad z leoklesa jak sie umawiac mamy |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 9:42 pm Temat postu: |
|
|
mi teraz praktycznie kazdy termin pasuje gdyz znowu nie pracuje.wiec zanim znajde prace moge dostosowac sie do was baobabie,menorze i ancie.prosze napiszcie kiedy pasuje wam ze mna zagrac,albo bardziej kiedy nie mozecie.w sumie chcialbym troche potrnowac wiec jesli za pare dni nie bedziecie mogli zagrac to piszcie odrazu wtedy rozegramy te mecze szybko.pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 10:47 pm Temat postu: |
|
|
Do leoklesa - ja bede mogl jutro wieczorem. |
|
Powrót do góry |
|
|
baobab
|
Wysłany: Pon Lis 01, 2010 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Do sennego, menora i anta: do czwartku grać niestety nie będę miał kiedy. W czwartek napiszę, w jakich terminach będę mógł grać. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 12:27 am Temat postu: |
|
|
senny_mojrzesz napisał: | co do walkowerow.
hanix napisal wyraznie do kogo kieruje post.grzesiek odpowiedzial ale jakby w kosmos.wiem z doswiadczenia ze posty kierowane w kosmos dochodza wlasnie tam.dlatego zawsze mowie by pisac do kogo sie zawracacie podajac nicki! hanix otrzyma wygrane walkowerem z kazdym.przejdzie wiec hanix i amokat.mecz szumek-grzesiek obustronny walkower.
menor pisal do serka wiec otrzyma walkower z serkiem.z kolei sofiksos i mskora zawalili mecz z serkiem,wiec beda obustronne walkowery.
polko i fighterek nie widze by ktorys z nich zwrocil sie do siebie na forum wiec obustronny walkower. |
mielismy zagrac, ale jako, ze nasz mecz byl o niejaka pietruszke, wiec nie bylo cisnienia
@leo postaram sie jutro byc wieczorem |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 11:13 am Temat postu: |
|
|
michals2 jesteśmy zatem umówieni na dzisiejszy wieczór. Proponuję zacząć jak najwcześniej, czyli około 21:00
Polkolordek ponieważ Michals2 był pierwszy podejrzewam, że będziemy musieli umówić się na inny termin, niemniej zobaczymy jak się ułoży pojedynek. Jeśli skończę z Michals2 przed 23:00 to o ile będziesz jeszcze na siłach rozegramy nasz meczyk.
Polko "prawie" jak za dawnych lat, gdyż teraz moj poziom znacznie opadł, także przypuszczam, ze nie sprawie Wam zbyt wielu trudnosci ;)
Zycze wszystkim powodzenia i dobrej zabawy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 12:30 pm Temat postu: |
|
|
ok ok, nie musi byc koniecznie dzis, ja zwykle wieczorami jestem dostepny, no moze poza weekendami |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 1:46 pm Temat postu: |
|
|
do wszystkich w mojej grupie czyli senny, baobab i ant moge grac dzisiaj po poludniu czyli powiedzmy od 16 i prawdopodobnie tak samo w inne dni dlatego niech kazdy mi poda kiedy moze grac. Bede dzisiaj po 16 na szkrabie moge grac. |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Wto Lis 02, 2010 7:31 pm Temat postu: |
|
|
No ja mogę grać dzisiaj. W tym momencie, przez jakieś 3h. Później będzie cięzko, ale jak się na konkretną godzinę umówię to może na weekendzie znajdę czas. |
|
Powrót do góry |
|
|
|