| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| twister 

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Prezes 

| 

|  Wysłany: Nie Mar 21, 2010 2:18 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| [owkfpoeqjgmkl;sgdpo;l,agrmqerl sakjer;u |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| konweg 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 22, 2010 1:56 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | michals2 napisał: |  | Ale w czym ja nie mam racji? Wcześniej w tym temacie przyznałeś mi rację jak sam napisałeś. Lepiej by było gdybyś wytrwał w tym co zapowiedziałeś i nie wypowiadał się więcej w tym temacie. 

| twister napisał: |  | Nie będę się wypowiadał więcej tutaj. Nie warto było przyznawać ci racji
 | 
 | 

To że raz ci przyznał rację to nie znaczy że we wszystkim i że zawsze będzie to robił, idioto!
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| konweg 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 22, 2010 1:57 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | Prezes napisał: |  | [owkfpoeqjgmkl;sgdpo;l,agrmqerl sakjer;u | 

Czy ja cię już kiedyś nie prosiłem żebyś nie wchodził po pijaku na szkraba i forum ??
  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| michals2 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 22, 2010 3:31 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | konweg napisał: |  |  | michals2 napisał: |  | Ale w czym ja nie mam racji? Wcześniej w tym temacie przyznałeś mi rację jak sam napisałeś. Lepiej by było gdybyś wytrwał w tym co zapowiedziałeś i nie wypowiadał się więcej w tym temacie. 

| twister napisał: |  | Nie będę się wypowiadał więcej tutaj. Nie warto było przyznawać ci racji
 | 
 | 

To że raz ci przyznał rację to nie znaczy że we wszystkim i że zawsze będzie to robił, idioto!
 | 

Coś takiego, sam bym na to nie wpadł. Może byś nie zaśmiecał forum swoimi głupimi postami.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| szwagiereczek 

| 

|  Wysłany: Pon Mar 22, 2010 4:21 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | michals2 napisał: |  |  | konweg napisał: |  |  | michals2 napisał: |  | Ale w czym ja nie mam racji? Wcześniej w tym temacie przyznałeś mi rację jak sam napisałeś. Lepiej by było gdybyś wytrwał w tym co zapowiedziałeś i nie wypowiadał się więcej w tym temacie. 

| 
 | 

| 

Coś takiego, sam bym na to nie wpadł. Może byś nie zaśmiecał forum swoimi głupimi postami.
 | 

Kolejny głupi post - Combo prawie jak na demotach
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| leokles 

| 

|  Wysłany: Wto Mar 23, 2010 12:46 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | szwagiereczek napisał: |  |  | michals2 napisał: |  |  | konweg napisał: |  |  | michals2 napisał: |  | Ale w czym ja nie mam racji? Wcześniej w tym temacie przyznałeś mi rację jak sam napisałeś. Lepiej by było gdybyś wytrwał w tym co zapowiedziałeś i nie wypowiadał się więcej w tym temacie. 

| 
 | 

| 

| 

| 

To i ja dorzucę 3 grosze
  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Prezes 

| 

|  Wysłany: Sro Mar 24, 2010 8:42 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | leokles napisał: |  |  | szwagiereczek napisał: |  |  | michals2 napisał: |  |  | konweg napisał: |  |  | michals2 napisał: |  | Ale w czym ja nie mam racji? Wcześniej w tym temacie przyznałeś mi rację jak sam napisałeś. Lepiej by było gdybyś wytrwał w tym co zapowiedziałeś i nie wypowiadał się więcej w tym temacie. 

| 
 | 

| 

| 

| 

To i ja dorzucę 3 grosze
  | 

.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| michals2 

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 2:33 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Latnera, jeśli nie potrafisz konkretnie powiedzieć co ja takiego nie fair robię to może byś mnie nie szkalowała takimi stwierdzeniami bo to jest nieprawda. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| michals2 

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 2:38 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | latnera napisał: |  | cytuję ciebie : " teraz jesteś dla mnie śmieciem" . | 

To może ja zacytuję jak ty się wcześniej do mnie odzywałaś: "jesteś zwykłym dupkiem", "jesteś głupszy niż myślałam", "ty kurwa mózgu nie masz", "jesteś dla mnie poniżej ludzkiego gatunku", "mam cię w dupie". I to nie wszystko, to tylko wybór.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| leokles 

| 

|  Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 9:13 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Dziękuję Tobie michals2. 
 Gdyby nie Ty, jakże "inne" byłoby to forum.

Bez Ciebie nie byłoby już tak zabawnie, a tak lata mijają, ludzie się zmieniają, ale Ty pozostajesz zawsze taki sam.

Pozdrawiam
  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| konweg 

| 

|  Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 2:11 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | michals2 napisał: |  | Latnera, jeśli nie potrafisz konkretnie powiedzieć co ja takiego nie fair robię to może byś mnie nie szkalowała takimi stwierdzeniami bo to jest nieprawda. | 

Jest nieprawdą to co robisz, czego latnera nie powiedziała, o co ją oskarżasz i tego czego wg Ciebie nie robisz??
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| michals2 

| 

|  Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 7:47 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | konweg napisał: |  | Jest nieprawdą to co robisz, czego latnera nie powiedziała, o co ją oskarżasz i tego czego wg Ciebie nie robisz??
 | 

Może byś formułował zdanie w sposób umożliwiający jego zrozumienie.
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| konweg 

| 

|  Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 10:59 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| No i widzisz michals takie są wszystkie twoje wypowiedzi; niezrozumiałe. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| michals2 

| 

|  Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 11:16 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Konweg, jak już pisałem może byś nie zaśmiecał forum takimi bezsensownymi postami. Nie będę się więcej zniżał do odpowiadania na twoje podobne wypowiedzi. |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |