Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
menor
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 6:27 pm Temat postu: |
|
|
czytalem posta michalsa 3 razy i za 3 razem malo z fotela nie spadlem |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 8:03 pm Temat postu: |
|
|
Pyskówki? A co Ty pokazujesz? Zdania wyrwane z kontekstu? Daruj sobie takie coś... I jeszcze mi grozisz? Gratuluję... kultura na najwyższym poziomie. I to niby ja nie umiem dyskutować.
Każda wypowiedź jest tak kwitowana? Czekam na przykłady.
Bronisz michalsa pisząc, że on nie nabija i że jesteś "za jednoznacznym zakazem nabijania niezależnie od okoliczności" - a on post dalej sam przyznaje, że to robi i robić będzie. Jeśli ogarnia Cię niemoc i nie masz argumentów, to serio - albo nic nie pisz albo więcej razy się zastanów, bo pisanie czegoś takiego:
kubusio napisał: | to sieknę ci w tę niewyparzoną gębę przy najbliższej okazji |
jest słabe....
Cytat: | MOŻESZ TERAZ PŁAWIĆ SIĘ W POCZUCIU WYŻSZOŚCI INTELEKTUALNEJ NAD MOJĄ OSOBĄ! BRAVO! |
Innym razem może.
Oczywiście większość widzi jak sytuacja wyglądała. Przyczepiłeś się do mnie - spoko wezmę to na klatę Może pogrozisz innym forumowiczom? Powtórzę za "klasykiem" - lepiej zastanów się co piszesz. Na przeprosiny bym nie liczył...
Jak michals nazwał Paulinę? Śmieciem? Kogoś takiego zamierzasz bronić? Beznadzieja... Jeszcze napisz, że może miał rację ;/
Ostatnio zmieniony przez twister dnia Pon Lut 22, 2010 8:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 8:06 pm Temat postu: |
|
|
czekalem az sie zacznie ;] |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 8:09 pm Temat postu: |
|
|
pozdro kubusio.kiedy na piwo? |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 8:34 pm Temat postu: |
|
|
Powiem tylko tak. Słowa mam zwyczaj dotrzymywać. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 8:36 pm Temat postu: |
|
|
No szkoda, że teraz nie masz się ochoty tak rozpisać jak wcześniej... Ale racja, może nie warto.
kubusio napisał: | Słowa mam zwyczaj dotrzymywać. |
Aż się boję, czego to może dotyczyć... |
|
Powrót do góry |
|
|
konweg
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Ale dziewczyny spokojnie nie ma o co się kłócić. To tylko nasz "kochany" michals. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 3:17 am Temat postu: |
|
|
twister napisał: |
Bronisz michalsa pisząc, że on nie nabija i że jesteś "za jednoznacznym zakazem nabijania niezależnie od okoliczności" - a on post dalej sam przyznaje, że to robi i robić będzie. |
Twister, przydałoby ci się więcej logiki w myśleniu. |
|
Powrót do góry |
|
|
fc barcelona
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 8:01 am Temat postu: |
|
|
Za to z toba michals to widze coraz gorzej... Dziwny z ciebie gosc od dawna , ale to co wyprawiasz ostatnimi czasy to jakas psychoza. Odstawiales jakies leki? A moze lekarz przypisal mocniejsze? Rozumiem ze strata ukochanych pkt bardzo cie boli, ale az tak zeby swirowac? Piszesz ze twisterowi by sie przydalo wiecej logiki , to popatrz na siebie... Twoja inteligencje trzeba by pomnozyc razy nie wiem ile zebys mu dorownal i liczba ta systematycznie rosnie bo z dnia na dzien sie uwsteczniasz. Tak pozatym to nie musisz spedzac calych wieczorow i nocy na grze z aniolem proszac o bana, wystarczy napisac tam gdzie trzeba, mysle ze cie wysluchaja. Ewentualnie mozesz najnormalniej w swiecie zaprzestac gry. Zawsze to wiecej czasu wolnego dla ciebie i twojego nowego przyjaciela, ktorym sie pochwaliles... |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 10:33 am Temat postu: |
|
|
Michals, patrz tu:
kubusio napisał: | Dlatego jestem za jednoznacznym zakazem nabijania niezależnie od okoliczności. |
i tu:
michals napisał: | teraz bębę nabijał tylko grając z inną osobą, tak jak to zawsze robiłem |
i tu moje:
twister napisał: | Bronisz michalsa pisząc, że on nie nabija i że jesteś "za jednoznacznym zakazem nabijania niezależnie od okoliczności" - a on post dalej sam przyznaje, że to robi i robić będzie. |
Teraz mi wyjaśnij gdzie zrobiłem błąd. Ewentualnie wynajmij kogoś, kto to zrobi. Czekam.
Barca... grabisz sobie ;)choć fajnie, że jesteś konsekwentny i trzymasz się swojego zdania. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 10:31 pm Temat postu: |
|
|
nie ma to tamto,twister wygrał ten spór.jea
a wy co przeciwko niemu gadacie jestescie żałosni poprostu i jestescie złem.jea |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 7:45 am Temat postu: |
|
|
Twister, przecież kubusio wyraźnie pisze linijkę niżej że za nabijanie rozumie granie z samym sobą. Natomiast ja mówię o nabijaniu ale w innym sensie, przez granie z innymi osobami. Przecież to jest tak oczywiste że aż się w głowie nie mieści że ktoś kto gra w kropki na poziomie pomarańczowego nie widzi tego. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 10:55 am Temat postu: |
|
|
senny_mojrzesz napisał: | nie ma to tamto,twister wygrał ten spór.jea
a wy co przeciwko niemu gadacie jestescie żałosni poprostu i jestescie złem.jea |
Racja. Kajam się zatem i mam nadzieję, że mądrzejsi ode mnie zrozumieją, że jestem po prostu rozwrzeszczanym szczeniakiem, który produkuje się, bo mama wykupiła mu neostradę.. Liczę na przebaczenie mojej głupoty i odpuszczenie mi moich win.
Ostatnio zmieniony przez kubusio dnia Sro Lut 24, 2010 12:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 11:18 am Temat postu: |
|
|
Barcelona, na twoje inwektywy nie będę odpowiadał bo są za denne. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 12:31 pm Temat postu: |
|
|
Jesteście beznadziejni. Co do michalsa nie będę się wypowiadał. A Ty Kubusio poczytaj sobie co napisałeś wcześniej, zastanów się kto kogo obrażał w bezpośredni sposób i kto zachowywał się jak szczeniak. Nikt Cię nie poparł, więc musiałeś się wyładować, no trudno. Z prostej rozmowy, która powinna zmieścić się na jednej stronie, wyszła absolutnie bezowocna i głupia kłótnia. Takie rzeczy tylko na kropkach... |
|
Powrót do góry |
|
|
|