Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
michals2
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 1:20 am Temat postu: Opluwanie michalsa |
|
|
Dzisiaj na kropkach miałem taką sytuację: grałem z trustno1, kiedy już była zapełniona plansza zaproponowałem zakończenie gry, na co trustno zgodził się. Ja zamknąłem wszystkie swoje baseny natomiast trustno nie wiem dlaczego zamknął tylko 1 basenik w wyniku czego policzyło mi wygraną dużą różnicą punktów. Nawiasem mówiąc gdyby trustno zamknął wszystkie swoje baseny to również bym wygrał. Po zakończeniu gry gość będący na stole napisał: "ale z ciebie skurwysyn michals", po czym natychmiast wyszedł ze szkraba. Pokazuję to jako przykład tego o czym już wcześniej pisałem, opluwania mnie pod byle pretekstem a nawet bez żadnego pretekstu. Może ten ktoś kto to napisał ujawni się i powie dlaczego tak mnie nazwał. |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 3:07 pm Temat postu: |
|
|
Michals, dziwie się, skąd to zaskoczenie. Są ludzie, w tym również ja, którzy ciężko przyjmują porażki. Jedni zachowają nerwy na wodzy, inni wyładują się na czymś, np. na przeciwniku. Zwykle w podobnych sytuacjach, staram sie jak mogę zrozumieć przeciwnika, chodź niektórych nie bardzo się da zrozumieć . Wszystko zależy od tego, jak dany człowiek zachowa się przy następnym spotkaniu. jeśli dalej będzie na siłę cię obrażał, wtedy znaczy, że coś jest nie tak. W innych przypadkach, nie ma sensu zwracać na pojedyncze incydenty większej uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 3:53 pm Temat postu: |
|
|
Radji ale tu nie chodzi o przeciwnika, ale o gościa będącego na stole. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 5:16 pm Temat postu: |
|
|
Kiedyś w podstawówce kolega opowiadał mi, że kolega jego kolegi ma siostre która go zawsze wyzywa od gówniarzy i debili bez powodu. Strasznie mu było przez to przykro jednak jego skargi nie przyniosły efektu. Zrozumiał wtedy, że musi sam coś z tym zrobić. Zasntanowił się dlaczego tak jest i czy może się jakoś odegrać. Zminimalizował liczbę swoich czynów prowokujących takie zachowanie u siostry oraz zaczął jej się odcinać w całkiem inteligentny sposób. Po paru sytuacjach kiedy ostro jej pojechał zrozumiała, że należy mu się szacunek i dała sobie spokój... Gówno prawda, jednak 'mozna wyciągnąć paralele' między ta historyjką a twoim postem michals.
Kogo to kurwa michals obchodzi, że ktoś powiedział co o tobie mysli i uciekł ze stołu. Jak ci baba w kościele czy autobusie zajmie miejsce to też sie poskarżysz na forum? Na początku było to dość śmieszne teraz jest po prostu nudne. Wesołego nowego jorku i udanej imprezy. Pokój |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 8:12 am Temat postu: |
|
|
Żeby nie było nieporozumienia - to nie trustno tak się odezwał tylko gość który był na stole. |
|
Powrót do góry |
|
|
Prezes
|
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 1:44 pm Temat postu: |
|
|
zeby wlaczac kompa i u osmej rano po sylwestrze pisac jakiej pierdoly w internecie, to trzeba byc naprawde skrajnym no-lifem -.- |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 1:24 pm Temat postu: |
|
|
Żeby nie spać o 8 rano po sylwku to już w ogóle... oO Btw Yazon zgadzam się w 100% z tym co napisałeś ;> |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 10:12 pm Temat postu: |
|
|
jea! |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Sty 04, 2010 11:19 pm Temat postu: |
|
|
Bo tak się akurat złożyło że wtedy nie spałem. I co z tego? Różne sytuacje się w życiu zdarzają. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 1:50 am Temat postu: |
|
|
michals2 napisał: | Dzisiaj na kropkach miałem taką sytuację: grałem z trustno1, kiedy już była zapełniona plansza zaproponowałem zakończenie gry, na co trustno zgodził się. Ja zamknąłem wszystkie swoje baseny natomiast trustno nie wiem dlaczego zamknął tylko 1 basenik w wyniku czego policzyło mi wygraną dużą różnicą punktów. Nawiasem mówiąc gdyby trustno zamknął wszystkie swoje baseny to również bym wygrał. Po zakończeniu gry gość będący na stole napisał: "ale z ciebie skurwysyn michals", po czym natychmiast wyszedł ze szkraba. Pokazuję to jako przykład tego o czym już wcześniej pisałem, opluwania mnie pod byle pretekstem a nawet bez żadnego pretekstu. Może ten ktoś kto to napisał ujawni się i powie dlaczego tak mnie nazwał. |
michals2 napisał: | I co z tego? Różne sytuacje się w życiu zdarzają. |
|
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 8:25 pm Temat postu: |
|
|
Proszę wyciągnąć paralele Szwagierku. Równie dobrze można powiedzieć tak: Gdybyście siedzieli cicho i nie dyskutowali w głupi sposób, to Michals dałby sobie spokój z pisaniem na tym forum takich postów.
Nie kumam was. Wchodzę sobie na forum zobaczyć co się dzieje a jedyne dyskusje z nowymi postami to te, gdzie kłucicie się z Michalsem.
Prawdę powiedziawszy nie interesuje mnie kto ma tutaj rację. Wzywam was natomiast wszystkich do:
* bojkotu strony Michalsa (tych którzy uważają, że Michals nie ma racji)
* bojkotu pozostałych (Michalsa i jego stronników)
Dodam na koniec, że przez bojkotowanie rozumiemy ognorowanie i nie odpowiadanie na wiadomości.
Pierdolenie głupot na forum.. czysta radość życia |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 12:58 am Temat postu: |
|
|
Kubuś nie ma się co spinać ;] Jakby na forum nie było postów na temat michalsa to byłoby ich o 1/3 mniej to raz. Dwa NIC się nie dzieje na tym forum, wszedłem ostatnio zobaczyć jak wam w lidze idzie... n/c. (w sensie albo nic się nie dzieje albo senny zaniedbał aktualizację...)
Michals sam temat zaczął - lubi robić z siebie ofiarę a sporo osób lubi się pośmiać i nieco mu podocinać, więc nie zmieniajmy na siłę tego co naturalne Przynajmniej jakieś oznaki życia^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 11:10 pm Temat postu: |
|
|
To z tego szwagiereczek, że pokazałem to jako przykład zachowań wobec nie. Gdyby to był pojedyńczy przypadek to bym o tym nie pisał. A poza tym regułą jest pisanie obelg i złośliwości pod moim adresem gdy przegram jakąś grę, tak jak dziś chociażby. |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 12:54 am Temat postu: |
|
|
Akurat przypadkiem byłem wtedy na stole i wiem dlaczego gość tak Cię nazwał, niestety nie wiem kim on był. Chodziło mianowicie o to, że trustno miał przewagę ponad 20 kropek, a na stole ustawiona byłą opcja 30 kropek przewagi. Jednym słowem przegrywałeś z kretesem, ale trustno nie miał pojęcia o grze na baseny. Gdyby miał choć małe przegrałbyś z kretesem, ponieważ miał także przewagę sytuacyjną w potencjalnych polach pod basen. Wg osądów niektórych, w tym gościa(moim także) honorowo było tą partię poddać. Ale to już zależy od osądu danej osoby, bo formalnie niby wszystko było ok, zrobiłeś baseny i wygrałeś. Myślę, że większość zrozumie teraz o co chodziło gościowi i dlaczego tak zareagował i będzie można konstruktywnie podyskutować na temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 1:15 am Temat postu: |
|
|
I co, to jest powód do wyzywania mnie od skurwysynów? Nawiasem mówiąc opcja 30 kropek przewagi była ustawiona przez trustno. I trustno nie miał jak napisałeś przewagi ponad 20 kropek tylko mniejszą, ale to nie istotne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|