Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Jest jeszcze inna możliwość, o wiele bardziej pewna. Jeśli baobab wygra pozostałe mecze, to automatycznie nie będzie żadnych baraży.
No, ale pożyjemy zobaczymy . |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Sie 18, 2009 5:26 pm Temat postu: Liga |
|
|
Trochę ostatnio zaniedbywałem ligę. Kumpel był u mnie, potem nieco byłem chory. Mogę teraz jednak rozegrać pozostałe mi mecze. Grać mogę właściwie codziennie po 20 czasu polskiego oraz o dowolnej porze w soboty i niedziele. Kto z zainteresowanych może zagrać w tym tygodniu? |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2009 7:56 pm Temat postu: |
|
|
wybacz kubus ze nie moglem zagrac ale wypadla mi bardzo wazna sprawa. Bede jutro od okolo 20 i prawiecala niedziele. Moze sie uda. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Taka prośba kubusio i wszyscy.Piszcie proszę do kogo pisaliście w sprawie meczu i kto wam nie odpowiadał oki? uwierzcie mi że to przyspieszy dogadanie się.pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Ja znikam teraz na kilka dni w góry. Wrócę w poniedziałek (31-go). Zagrać będę mógł najwcześniej we wtorek 1-go. YO |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Mam jedno pytanie i jedną prośbę...
1) pytanie: (ponawiam) do kiedy powinna być rozegrana liga? ;>
2) prośba: ostatnia gra Kubusia z Baobabem będzie oprócz tego, że na pewno bardzo ciekawa to ponadto istotna dla układu w tabeli... dlatego jeśli to nie problem dajcie nam tutaj znać wcześniej kiedy będziecie grać Cheerleaderki pewnie się przydadzą, więc chciałbym być obecny podczas tej partii |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:30 am Temat postu: |
|
|
Ostateczny termin rozegrania ligi to 28.09.2009
Później zaczynają się eliminacje do turnieju Arosa.
A zapisy na ten turniej zbieram już od dziś.
Trzeba pomyśleć nad lepszymi terminami ligowymi.Nie kolidującymi ze zlotem i turniejem Arosa.Jeśli chodzi o turniej Arosa to daty zmienić nie można.Może by tak zamiast dwóch sezonów ligowych na rok zrobić jeden,trzeba pogadać.pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 10:40 am Temat postu: |
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
pawel_
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 6:13 pm Temat postu: |
|
|
sylani, where are u ? nie odpisuje na maila.. jak ktoś ma z nim kontakt to niech go pogoni ja mogę grać 18.00 - 23.00 od pon do czwartku |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Czw Wrz 03, 2009 8:19 am Temat postu: |
|
|
Przepraszam za moją nieobecność na kropkach lecz skomplikowały mi się sprawy w życiu prywatnym, Senny pisałem Ci o co chodzi. Nie mam na razie jak rozegrac reszty meczy ligowych ktore mi pozostały i nie wiem kiedy to się zmieni.
Proszę szanowne grono o wybaczenie,
Szwagiereczek aka Yazon |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda Yazon, bo chętnie bym z Tobą zagrał. W każdym bądź razie jak już wspominałem Tobie na gg daj znać mi na komórkę jak będziesz miał wolny czas.
Nie będzie mnie od 10.09.2009 do 17.09.2009 gdyż wylatuję na zasłużony urlop do Hiszpanii.
Zostało mi do rozegrania 5 meczy ligowych.
- 2 z Grzegorzem
- 2 z Yazonem
- 1 z Kubusiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 10:22 am Temat postu: |
|
|
mam do rozegrania jeszcze pełno meczy... więc jak się któryś mój przeciwnik* pojawi, to najlepiej niech się odezwie na gg. jestem prawie cały czas na kompie. Tak więc pozdrawiam
* Animal, hanix, polko,sofiks0s . |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 9:15 pm Temat postu: |
|
|
minęło 10 dni i nikt się do mnie nie odezwał... jedynie sofiks0s co prawdopodobnie rezygnuje z ligi...
tak więc mamy 8 dni, można by dokończyć te mecze... Ja we wtorek 22 nie będę mogła grać ( w środę mam egz. ) Pisałam do was ale nie było odzewu... może tutaj szybciej to przeczytacie;)
odezwijcie się do mnie na gg jak będziecie na kropkach. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 8:02 pm Temat postu: |
|
|
tydzien do konca ligi.nemmerle wykluczony,najbardziej zagrozeni walkowermi to sofiksos,hanix,sylani.
wymienilem tylko tych najbardziej zagrozonych.
jestem bezsilny. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem tych, którzy się zapisali, a teraz olewają ligę. Nikt was do tego nie zmuszał... I niby nie macie czasu a to oczywiście gówno prawda, bo zawsze chwila się znajdzie. Żeby chociaż odpisać jak ktoś zaprasza do gry albo wytłumaczyć na forum dlaczego nie możecie... To już nie chodzi o to czy wam się chce grać, ale o trochę szacunku dla reszty ligowców - szczególnie Sennego, którego głównym zadaniem raczej nie miało być popędzanie reszty
Szkoda tylko, że graczy jest na tyle mało, że nie można dawać zbyt wielu walkowerów. Przez te opóźnienia tempo ligi jest strasznie powolne... Trzeba poważnie pomyśleć o zmianie terminu oraz o czymś na kształt terminarzu. Będziemy wiedzieć kto z kim gra (nie ominiemy meczy, które chcemy obejrzeć), a ewentualnych "przesunięć" powinno być mniej... Wiadomo - to tylko gra, ale to jak niektórzy do niej podchodzą odbiera chęci innym.
Ja się produkuję, a ci których to dotyczy i tak nie przeczytają...
Ostatnio zmieniony przez twister dnia Czw Wrz 24, 2009 7:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|