Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:37 pm Temat postu: |
|
|
gdzie by to nie bylo nie robi mi roznicy ^^ jezioro to jezioro - oczywiscie jak macie inne pomysly tez jestem otwarty, z checia zobacze znowu wasze kaprawe twarze ;P |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 5:01 pm Temat postu: |
|
|
Na mnie możecie liczyć. Tylko dajcie w miarę wcześniej znać abym mógł sobie wziąć urlop, bądź zaplanować wolne.
Miejsce spotkania jak dla mnie dowolne, byle nie dalej niż granice naszego uroczego państwa. Atoli, jeżeli będą plany aby wyjechać gdzieś dalej to w sumie czemu nie. Lubię podróżować i zwiedzać, także pomimo iż na kropkach sporadycznie się pojawiam, to na zloty zawsze chętnie przyjadę. |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 5:40 pm Temat postu: |
|
|
Ja na poczatku sierpnia jade do czarnobyla a potem coke live festiwal wiec te terminy jedynie nie wchodza w gre ale jak nie bedzie kolidowalo to bede na 100% niech ktos rzuci propozycje gdzie mialo by sie odpyc to spotkanie. Nie wiem ile osob jest skad dlatego przydalo by sie zeby wiekszosci pasowalo. Jako ze ja jestem z lublina to moge od siebie zaproponowac ktoros z pobliskich jezior - bialka, piaseczno, roduźno, firlej ale moze byc rowniez cos w rodzaju bialego albo moze nad morze sie gdzies wybrac - dawno nie bylem nad baltykiem lub jakies jezioro na mazurach. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Pią Lip 17, 2009 8:51 pm Temat postu: |
|
|
Ja jutro jade do Sarbinowa na tydzien a pozniej do Łeby na tydzień, jakby ktoś był w okolicy niech da znać |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Umm... a gdzie jest sarabinow?
Doszly mnie sluchy ze sporo osob nad morze sie wybiera w sierpniu wiec moze by tak sie zgadac i nad morze wywedrowac? co wy na to???
Piszcie kiedy macie terminy wolne czy akurat tam jestescie i cos sie z tego posklada - jak nikt nic nie pisze to nigdy nic z tego nie bedzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Sob Lip 18, 2009 6:11 pm Temat postu: |
|
|
Nie Sarbinów a Sarbinowo ;>
Ja będę we Władysławowie między 5 a 12 sierpnia i także chętnie spotkam się gdzieś nad morzem ze szkrabami-turystami |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 3:14 pm Temat postu: |
|
|
Wiec tak - moja propozycja to po 15 sierpnia - juz oleje coka i mozna by sie wybrac nad morze ^^ co do konkretniejszego terminu to czekam na wasze propozycje - rozumiem ze to bedzie ktorys weekend 22-23, 29-30 |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Na weekend nad morze? Dobreee Zresztą mimo jakichkolwiek chęci nie liczyłbym na nadmorski zlot... |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Wto Lip 21, 2009 6:05 pm Temat postu: |
|
|
A ja właśnie planuję w przyszłym tygodniu wybrać się nad morze, ale to się jeszcze okaże. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 3:17 pm Temat postu: |
|
|
jak ktos bedzie w Trojmiescie to niech da znac |
|
Powrót do góry |