Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
twister
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 10:28 pm Temat postu: |
|
|
Trzymajcie mnie! Co za głąb...
Zacznę od końca - oto moja wypowiedź apropo "niepopisania się":
twister napisał: | Zabiłeś mnie tym pff faktycznie nie popisałem się... ale Twoja uwaga zabrzmiała jak wyrzut max gimnazjalisty (dokładnie ten sam poziom co tego tematu czy ankiety) Życzę powodzenia w dalszym dowartościowywaniu się ;> eot |
Czy Ty naprawdę nie widzisz tu ironii? W którym miejscu tego zdania WYDAJE Ci się, że sam przyznałem się poważnie do jakiegoś błędu? To "pff" też ma w tej wypowiedzi jakąś funkcję
Tu przechodzimy do IQ... koleś... jeśli pisze, że wystarczy IQ muszki owocowej aby zrozumieć tamto zdanie - a Cement to właśnie zrobił to wcale nie znaczy, że on ma takie IQ. Może mieć (i jestem pewny, że ma) wyższe... przecież to jasno ze zdania wynika. Kolejny raz czytać nie umiesz
Czy to że wcześniej nie napisałem o co mi chodziło to znaczy, że miało jakiś podtekst? Jasne, że nie bo nasz kolega Cement wyjaśnił wszystko już po mnie i jak widzisz jego poprawna interpretacja żadnych haczyków nie zawierała...
Ciężko mi się pisze, trzeba strasznie łopatologicznie wszystko wyjaśniać. Jak już wrócisz do domu po pracy to weź czasem coś poczytaj, może jakąś książkę dla odmiany? Cokolwiek żeby pobudziło do myślenia i co nie wiąże się z kropkami...
Aha i ja się kompromituje? Pomyliłeś osoby czy pojęcia? Lepiej nie zaczynaj poważnej dyskusji, bo nie masz czym straszyć... |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 11:32 pm Temat postu: |
|
|
A więc przyznajesz że interpretacja Cementa była poprawna... myślałem że jej zaprzeczasz. Powtórze tylko to co napisałem w poprzednim poście: lepiej nic nie pisz a nie dalej się kompromituj. A poza tym to twoje wywody są nielogiczne bo najpierw piszesz że nie było żadnego podtekstu a potem stwierdzasz że interpretacja Cementa była poprawna potwierdzając tym samym że podtekst był.
Ostatnio zmieniony przez michals2 dnia Pią Cze 12, 2009 11:07 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Paulinka na gg ujęła to w piękny sposób: "michals jest super przykładem pustej blondynki, tylko urody brak "® Nic dodać, nic ująć...
Nic już nie tłumacz michals... daruj mi. Czuję się jakbym pisał do pustaka - z tym, że on nic nie odpisując utrzymywałby wyższy poziom dyskusji niż Ty... Masz o mnie złe mniemanie? To akurat wcale źle o mnie nie świadczy... Dopóki nie napiszesz czegoś sensownego to ja pasuję... A najlepiej już nie odzywaj się w tym temacie. |
|
Powrót do góry |
|
|
michals2
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 12:22 am Temat postu: |
|
|
Sam sobie wystawiasz złe świadectwo tymi postami i kończe już odpowiadać bo nie ma sensu. A co do mojej urody to teraz każdy może zobaczyć jak wyglądam i przez to może zobaczyć jak poniżasz mnie.
Ostatnio zmieniony przez michals2 dnia Pią Cze 12, 2009 11:53 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 9:04 am Temat postu: |
|
|
haahhaaha co za temat
michals myslales o tym, zeby zostac europoslem ? |
|
Powrót do góry |
|
|
shadowdoknedzy
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 10:33 pm Temat postu: |
|
|
co za popierdzielony temat oO widze, ze nie wiele stracilem nie wchodzac na kompa XD musze przyznac, ze to lepsze niz ksiazeczka z dowcipami XD |
|
Powrót do góry |
|
|
Prezes
|
Wysłany: Pon Cze 22, 2009 9:41 am Temat postu: |
|
|
jak wchodzisz na kompa, to na nim siedzisz czy stoisz? |
|
Powrót do góry |