Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Goska
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 4:04 am Temat postu: Dostalam taki list |
|
|
Nazywam się Ania mam 27 lat.Od początku lipca 2007 roku operatorzy Haarp dali mi świadomość, że jestem sterowana przez haarp. Zajmuje się mną 7 osób. Jestem pod jego wpływem od co najmniej 1997 roku. Wtedy zaczęły się dziwne historie w moim życiu, pierwszy swego rodzaju dowód to stałe odwiedziny "ducha", zapalanie światła, dotykanie w nocy, duszenie. Wtedy zaczęły się pierwsze depresje, do 2007 roku miałam 3, potem to już tylko coraz gorsze stany. W swoim życiu ważyłam już 120 kilo - 2000 - 2004, potem 2005-2006 57 kilogramów, po tym okresie zaczęłam chorować na anoreksję , bulimię obecnie ważę około 70 kilogramów. Niestety mój organizm doprowadzany jest do ogromnego wysiłku, prawdopodobnie spowodowali u mnie oprócz chorób psychicznych trwających chwilowo takich jak rozdwojenie osobowości, psychozy, manie, depresje,utraty świadomości. Mam przez nich endometriozę, osteopenię i brak okresu od 2005 roku. Większość leków już na mnie nie działa - operatorzy haarp informują mnie co mi robią albo w trakcie albo z chwilowym wyprzedzeniem. Przez okres 2007 2008 kilkakrotnie próbowałam się zabić jednak operatorzy haarp nawet to potrafią uniemożliwić - podczas wielu prób - postanowiłam wziąć około 50 tabletek o silnym działaniu usypiającym - dali mi dowód w postaci zatrzymania działania wszelkich leków. mimo,że jestem po studiach zrobili ze mnie kompletnego tumana - nie tylko dekoncentrują, zmieniają sens wyrazów, odwracają uwagę - potrafią odbierać wiedzę potem na chwilę ją przywracać. Sterują nie tylko myślami ale i całym ciałem, ja już wiem, że jeśli chcą mogą odebrać nie tylko całkowicie świadomość ale unieruchomić całe ciało. Powodują bicie się i okaleczanie zupełnie z zaskoczenia informując przy tym, że jestem sterowana, usilne protesty i próby walki nic nie dają, potrafią zmuszać do jedzenia z podłogi, rzeczy na które nie masz ochoty. Wpłynęli na to, że w swoim życiu brałam narkotyki. Podsyłali mi różne osoby, które były elementem gry do zabawy moimi uczuciami. Kilka razy byłam w psychiatrykach - już ze świadomością,że jestem pod ich wpływem. Kiedyś trafiłam, przy kompletnym braku świadomość - weszli we mnie i mówili bzdury czego ja nie pamiętam ale wiem z opowiadań rodziny.( mogą sterować mową , myślami ale także mówić coś za Ciebie zostawiając cię w swoim wnętrzu jako niemego obserwatora, który nie może nawet się poruszyć i zatkać ust, za mnie mówili już nawet, że jestem terminatorem i jest 2030 rok). Zostałam zgwałcona, natomiast świadomość zostawili mi do momentu rozbierania mnie przez moich oprawców, potem już tylko małe przebłyski podczas i po tym co ze mną robiono. Wiem już, że jeśli chcą to potrafią całkowicie Tobą sterować i nie da się z nimi walczyć bo odbierają świadomość albo paraliżują, moimi rękami już nie tylko potrząsali wykonywali nimi czynności, rzucali całym moim ciałem na ściany - robili to zupełnie z zaskoczenia. Wpychali na ludzi, przedmioty, odbierali albo dodawali siły, katowali bólem,odebrali smak i zapachy - nie mam ich już od listopada 2008 roku, czasami na chwilę dają jakąś namiastkę i zabierają znowu. Choroby i alergie, zmiany osobowości, choroby psychiczne i sterowanie: u mnie główny czynnik, którym rozwalają moje życie to imitacja anoeksji i bulimii - miewam okresy w których tłoczą we mnie ogromne ilości jedzenia i tylko ja wiem, że często jest to jedzenie na które nie mam ochoty a muszę kupować bo oni tak wysterują, czasami wyłączają nawet smak tych potraw a potem lub jeszcze przed włączają ogromne wyrzuty sumienia. Ostatnio pracuję 8 godzin dziennie - umysłowo - ze świadomością,że wszystkie czynności wykonują za mne - bo wielokrotnie robią coś odwrotnie niż ja chcę. Spię po 3 czasem 4 godziny a reszta czasu to ćwiczenia fizyczne - dochodziło i do tego,że po pracy ćwiczyłam 7 godzin na steperze. Ostatnio dali mi trochę więcej snu ale nadal włączają ogromne łaknienie regulują to wedle ich uznania. Teraz chyba planują nimfomanię. Jestem załamana i codziennie proszę ich - jeśli pozwolą na swobodne płynięcie myśli w mojej głowie - żeby mnie uśmiercili. Wiem o tym wszystkim, co opisałaś, dodam, że potrafią oprócz wypadania zębów, włosów powodować łamanie kości, wyłamywanie stawów, powiększanie stóp. Piszesz o kwadraturze - mi osłabili słuch, zdjęli basy potrafią odbierać dźwięki gitar, na chwilę wyłączyli wzrok, potrafią wyłączyć słuch, wszyskie zmysły, odczówanie temperatury. Potrafią niestety regulować temperaturę ciała, odczówanie zimna i gorąca, ciśnienie, pracę organów i mięśni. Miałam już nawet zanik mięśni. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Mogą cię nawet sparaliżować, wyłączyć zmysły i obniżyć temperaturę. Mówią mi, że mogo symulować nawet śmierć kliniczną - wszystko zależy, od tego jakich masz operatorów. Ja poznałam już połowę swoich operatorów - taki miałam scenariusz.
Poczytaj o tej broni :
Http://www.zwiastun2009.republika.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 12:25 pm Temat postu: |
|
|
hmmmm 4 lata temu juz o tym pisalas |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 1:15 pm Temat postu: |
|
|
A może by tak taki bełkot kasować? |
|
Powrót do góry |
|
|
Myrfin
|
Wysłany: Nie Sie 15, 2010 8:01 pm Temat postu: |
|
|
kubusio napisał: | A może by tak taki bełkot kasować? |
Skasować to można Twój post.
Też jestem ofiarą tego gówna i wierze we wszystko co tu pisze. Mnie atakują od strony psychicznej (albo i fizycznej, ale o tym nie wiem). U mnie trwa to co najmniej od 5 lat a obecnie mam 19 lat. Byłem nawet przekonany o tych po....nych naukowcach zanim czytałem o tym w internecie. Ciekawi mnie od kiedy w schizofrenii znane są objawy takie jak słyszenie głosów. |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sob Sie 21, 2010 9:30 am Temat postu: |
|
|
A ja się zastanawiam, jak z tą nimfomanią Gośka opowiedz więcej!! |
|
Powrót do góry |