Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 8:50 pm Temat postu: OFICJALNE UMAWIANIE SIĘ NA MECZE LIGOWE I TURNIEJOWE |
|
|
dosyc mam dociekania,kto zawalil umowiony termin.dlatego zalozylem ten temat.umawiajcie sie.bedzie odrazu widac kto robi problemy
Ostatnio zmieniony przez senny_mojrzesz dnia Nie Paź 18, 2009 9:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Ja jestem świeżo po przeprowadzce i mój dostawca internetu jeszcze się z nową sytuacją jakoś nie oswoił.. Grać będę mógł dopiero jak mi ten net przeniosą czyli prawdopodobnie w przyszłym tygodniu (czyli np. 4.V w poniedziałek).
Jak już będę miał net, to mogę grać codziennie od godziny 20 (czasu polskiego) oraz o dowolnej porze w weekendy. Oczywiście polecam wcześniejsze umówienie się ze mną co do terminu
Pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
Nemmerle
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 8:03 pm Temat postu: |
|
|
hm ja mam taki problemik- mam zagrać baraza z Klavy_, ale gdy próbowałem się z nim umówic na gg (rozmowa niemalze jak przez maile), dowiedziałem się tylko, ze w poniedziałek(czyli dzisiaj;P), a gdy próbowałem ustalić konkretna godzinę(lub przynajmniej "wieczorem") nie odpowiedział- hm cóż- może na przykład Klavy znajdzie ten post i da rade jakoś sensownie umówić ;P bo jak na razie czatuje na wszelki wypadek od 15(nie wiadomo kiedy on ma czas może się okazać np. ze do 16 xD) ;D
żeby nie było ze coś kłamie - Fc_barcelona ma podobny problem z klavym;)
jak na razie bede jeszcze na niego czatowal, ale czarno to widze |
|
Powrót do góry |
|
|
twister
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 8:14 pm Temat postu: |
|
|
Z szumkiem jest jeszcze gorzej, bo gdzieś zapił i ani na gg ani na szkrabie go nie widzę, a mamy baraż do obalenia. Stąd szumek - jeśli czytasz ten post - call me w sensie odezwij się, bo po co wkurwiać sennego |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 9:18 pm Temat postu: |
|
|
fajnie chlopaki ze piszecie tutaj,wiem kto jest wporzadku z umawianiem sie.kubusio taka prosba do ciebie,tez wychodz z inicjatywa apropo umawiania sie,oczywiscie jak juz net bedziesz mial |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 9:20 pm Temat postu: |
|
|
poki co problemy sa wiec z szumkiem,klavym i leoklesem.amokat napisal by tutaj ,lecz ma chwilowe problemy z forum,wiec pisze ja za niego.
leokles,szumek,klavy_
CZEKAMY NA WAS DO JUTRA CHLOPAKI. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 9:30 pm Temat postu: |
|
|
Z Amokatem już się wstępnie umówiłem, że jutro około 21:00 odezwę się do Niego i ustalimy konkretną datę na spotkanie, niewykluczone, że rozegramy nasz pojedynek także już jutro. Ogólnie mówiąc nie chciałbym zaczynać z grubej rury, ale jeśli nie zagram w 1-wszej lidze to może i lepiej dla mnie, gdyż będę miał czas na przypomnienie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Nemmerle
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Z Klavy'm też już luzik- złapaliśmy się jakoś |
|
Powrót do góry |
|
|
Klavy
|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie,
przepraszam na wstępie za moje opóźnienia i problemy ze złapaniem. Mam ostatnio bardzo zabiegany okres.
Tylko tyle z mojej strony.
Pozdrawiam,
Klavy |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 6:33 pm Temat postu: |
|
|
spoko jest.a wiec zostal tylko sz15umek,czas i tak zostal juz przesuniety o pare dni,wiec mysle zeby dac szumkowi czas do dzis wieczor 29.04.2009 sroda nie mozna tak dlugo czekac.mysle ze liga 2 tez nie jest zla. |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 11:51 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem powinien szumek mieć czas do konca tygodnia. Był drugi w drugiej lidze, niech ma szansę walczyć o pierwszą. a może mu coś wypadło? jeśli się liga zacznie bez twistera czy szumka to nic się nie stanie, przecież pozniej mozna chłopaków dopisać do odpowiednich grup.. a niech na razie mecze grają Ci co są pewni. i tak nie będziesz senny od razu wpisywać wyników. (ostatnio było co poniedziałek) |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 6:09 pm Temat postu: |
|
|
juz sie wszystko wyjasnilo.szumek oddal walkowera twisterowi.szkoda ze nie powiedzial wczesniej ze nie chce grac w lidze 1 wtedy moze ty latnera grala bys baraza |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Mam dzisiaj wolny czas, kto by zagrał lige ?? cały czas prawie wchodze na szkraba a tma nikogo z mojej ligi |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 11:03 pm Temat postu: |
|
|
zwracajac sie do wszystkich to tak jakbys nie zwracal sie do nikogo jesli wiesz co mam na mysli.kieruj osobowo jesli ktos nie odpowiada na twoje wiadomosci joł |
|
Powrót do góry |
|
|
latnera
|
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 7:51 am Temat postu: |
|
|
witam, miałam strasznie zabiegany tydzień, dzisiaj na pewno nie będę mogła zagrać bo jutro mam zaliczeniówkę z AiSD. do jutra miał byc rozegrany chociaż jeden mecz... niestety w moim przypadku jest to awykonalne. jesli Senny pozwolisz, jutro zagram pierwszy mecz ligowy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|