Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 12:13 pm Temat postu: Galeria legend kropek |
|
|
Właśnie sobie pije kawusie i tak sobie myśle, ze można byloby stworzyć, jak w NBA galerie legend kropek. Do tego grona mozna wrzucać graczy za osiągnięcia, wkład w rozwoj kropek i najstarszych graczy itp.
Proponuje moje typy na wstepie:
- Emiel Regis Rohellec (przez długi czas prowadził na cronixowskim rankingu, legenda już dla mnie)
- Overseer ( W swoim okresie, właściwie kropkarz perfekcyjny, dziś tez by sie odlazł)
- Aros (Wkład żaden, ale po śmierci chyba poznali go już wszyscy)
- Gothar (Najwięcej zwycięstw na cronixie przez długi czas)
- Senny Mojrzesz - (Stworzył nowe kropki na innym serwerze, właściwie już przeszedł do historii, mimo niedługiego stażu gry przez net)
- Kibic (Dla mnie postać, ktora najwięcej wniosla w rozwoju tej gry, mimo że podpierał się grą w go)
- Michals (może was zdziwic nominacja, ale to najwytrwalszy gracz ze wszystkich)
Narazie wszyscy, jak ktos mi wpadnie do głowy dopisze
Fajnie będzie wyglądało, tak ku pamięcia i dla młodych graczy chętnych poznać historie tej gry w necie. |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 12:14 pm Temat postu: |
|
|
Jeszcze czerwony, za najwyższy ranking w historii kropek |
|
Powrót do góry |
|
|
kibic777 kropki.legion.pl
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 7:12 pm Temat postu: |
|
|
niektorych kandydatur w/w nie bede powtarzal dlatego wymienie te ktorych tam nie ma:
- Kopper (poki co to poczatkujacy gracz, ale jego wklad w rozwoj kropek jest wielki - dzieki stworzeniu kropek na szkrabie)
- Slabosilny, Alamo i inni goisci - (mimo ze dosc rzadko grali, dzieki swoim umiejtnosciom gry znaczaco podniesil poziom gry w kropki takze poprzez wskazanie pewnych drog dzieki ktorym kropki moga nadal powoli sie rozwijac)
- Radji, TheBest78 (na cronixie angazowali sie, podobnie jak Senny aktualnie, w organizowanie ligi, turniejow) |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2008 11:09 pm Temat postu: |
|
|
Kibic - "starszy brat" kropkarzy,mimo ze nie lubi turnieji.chetnie daje wskazowki slabszym i nowym graczą.chętnie pomoga też w innych technicznych sprawach i doszukuje ciekawostek jak np. kropki w rosji czy w czechach .zalożyl forum kropkarzy,dzieki czemu jest co poczytac i jest miejsce na informacje apropo turnieji czy ligi.dzięki forum odnalazlem starych graczy i przebudzilem ze snu,szkoda ze duza czesc nie wraca do kropek.
radji i leokles - stworzenie sentymentalnej więzi pomiędzy kropkarzami i na forum.to dzięki nim powstał rodzinny klimat jak dla mnie,czytalem ich wypowiedzi ze łzą w oku (po zalozeniu sobie internetu,forum znalazlem szukając swojej kochanej gry dość szybko)
michał myszkin - napisał program www.kropki.net program nie byl rewelacyjny,ale dzieki niemu ruszylem z turniejami i znowu zaczęło sie coś dziać
Aros i koper - po śmierci Arosa,koper napisal kropki na szkraba,byśmy mogli zagrac turniej ku pamieci Arosa.kropki na szkrabie jak dla mnie zajebista sprawa,oczywiscie pomysly kibica znacznie pomogly koprowi w pisaniu programu,tez chyba kibic dal mi kontakt do kopra,przedstawilem mu sprawe i marzenie o wielkim turnieju sie spelnily. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Nie Maj 11, 2008 7:17 pm Temat postu: |
|
|
to ja dodam:
- radjiego - za opowiesci, ktore czytaly pokolenia kropkarzy moze jeszcze kiedys cos napisze...
- raimondasa - za to, ze mial cierpliwosc i checi do nauki nowych kropkarzy takich jak szwagiereczek, dzarol i ja |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|