Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 12:57 am Temat postu: |
|
|
racja leo,widze ludzie nastawiaja sie bardziej na kwiecien ,jesli nawet ant ma przyjechac i polko z bardziej oddalonych miejsc to niech to bedzie kwiecien.termin o jakim wspomnial ant ,jest wporzadku.czyli 19 kwiecien.co wy na to? piszcie bo musze juz bilety lotnicze zamawiac,sa dosyc nie drogie na ten termin.przyjade specjalnie na ten turniej,wiec postawci sie w mojej sytuacj.przylatuje az z londynu,wiec wy mieszkajacy w polsce nie powinniscie miec problemow z przyjazdem.
piszcie juz tak,albo nie bo na darmo przyjezdzac nie chce.wiem ze jak leo i serek powiedza ze beda,to beda! licze na reszte,naprawde fajnie jest sie spodkac i zobaczec ucieszone mordki i zgadywac kto jest kto.
a wiec od teraz piszcie kto bedzie a kto nie.tego kto napisze "nie wiem itp"uznam za nie.czekam pelen nadzieji |
|
Powrót do góry |
|
|
Tatar
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 1:05 am Temat postu: |
|
|
tym razem bede bo nikt meni na zadne wesele nie zapraszal ) hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
corni
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 1:47 am Temat postu: |
|
|
tak ja też tam będę |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 2:08 am Temat postu: |
|
|
No jak sam zaproponowałem ten termin to teraz się nie wycofam:) myślę, że do zobaczenia! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kosu
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 9:39 am Temat postu: |
|
|
Ja niestety wtedy mam Harpagana wiec nie mogę. Może następnym razem |
|
Powrót do góry |
|
|
Ricardo
|
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 1:13 pm Temat postu: |
|
|
Ja z wielkim bólem serca też muszę powiedzieć nie... Matura, rodzice itp. Ale następnym razem, myślę, że już na 100% będę mógł szkoda, że nie jakoś na początku wakacji, ale rozumiem, że większość może teraz no trudno, pozdro |
|
Powrót do góry |
|
|
Grzesiek2f
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze sie pojawie, na razie nic mi nie stoi na przeszkodzie... |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:31 pm Temat postu: |
|
|
okej.wiec 19 KWIECIEN.bilety juz zamowilem wiec nie ma odwrotu.
czyli z forum wynika ze narazie zdeklarowali sie
ant (Stalowa Wola)
Tatar (warszawa)
corni (warszawa)
leokles (warszawa)
radji (siedlce)
kaczus (warszawa)
senny_mojrzesz (londyn u.k/legionowo)
clep (londyn,legionowo)
Serek_ (chmielowice ok/opole)
baobab (wroclaw)
mskora (warszawa)
Lasic (warszawa)
Sylani (lublin)
WOLAN (lublin)
wielu tez jest na tak,ale nie do konca pewnych
Kubusio_Tralala (luton u.k/warszawa)
marcinnguyen (warszawa)
Grzesiek2f (krajeczyn ok/plonsk)
sofiksos (plonsk)
KarpikSW (stalowa wola)
hanix (poznan)
polko (gdansk)
Blasterqqq (bydgoszcz)
animal (gdansk)
berbel19 (radom)
adfafda (walbrzych/wroclaw)
Amokat (wroclaw)
dareq (krakow)
pete109 (chrzanow ok/krakow)
tez wielu ludzie jeszcze nie odpowiedzialo.wiec czekam dalej na odpowiedzi
"tak" lub "nie"
wezme tez play stacje 3 to se pogramy wieczorkiem w fife08 czy pro ewolution,jak ktos ma to niech wezmie jakies gry na trojkie,samochody czy cos.pozdr
Ostatnio zmieniony przez senny_mojrzesz dnia Sob Mar 29, 2008 5:03 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Serek
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:43 pm Temat postu: |
|
|
No więc ja również się pojawie bo inaczej ten zlot nie ma sensu ... rezerwuje sobie też miejsce w Barakudzie Kaczusia .... |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 8:55 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie wszyscy. Jak na razie nie mogę zadeklarować swojej obecności na zlocie. Siedzę teraz w Anglii i nie wiem czy będę miał możliwość być akurat w ten weekend w Polsce.
Postaram się pojawić, jako iż pamięć zlotu zeszłorocznego nie pozwala mi przegapić kolejnej edycji tej wspaniałej imprezy.
Do końca lutego dam jakąś zdecydowaną odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
leokles
|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 9:38 pm Temat postu: |
|
|
kubusiozurawski napisał: | Witajcie wszyscy. Jak na razie nie mogę zadeklarować swojej obecności na zlocie. Siedzę teraz w Anglii i nie wiem czy będę miał możliwość być akurat w ten weekend w Polsce.
Postaram się pojawić, jako iż pamięć zlotu zeszłorocznego nie pozwala mi przegapić kolejnej edycji tej wspaniałej imprezy.
Do końca lutego dam jakąś zdecydowaną odpowiedź. |
Miło będzie Cię zobaczyć.
Swoją drogą ja raz jeszcze potwierdzam iż będę na pewno. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lasic
|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 6:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja mieszkam w Warszawie, wiec jesli nic sie nie wydarzy, to bede : )
UPDATE: Niestety, wydarzylo sie - mam wlasnie 19go wazna impreze rodzinna, wiec z ogromna przykroscia musze zrezygnowac Bawcie sie dobrze, polamania dlugopisow! ;D
Ostatnio zmieniony przez Lasic dnia Sob Mar 29, 2008 4:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 3:39 pm Temat postu: |
|
|
okej bardziej oficjalne info.
a wiec najwazniejszy dzien to 19.04.2008 w ten dzien odbedzie sie powazny turniej przewidziane nagrody (jesli sami sie na nie zlozymy,wiadomo jakies symboliczne).godzina o ktorej zaczniemy turniej planowana na jak najwczesniejsza w miare mozliwosci czyli zalezy kto o ktorej sie pojawi.wiec apeluje przyjezdzajcie jak najwczesniej!!!
kropkarze z daleka przyjezdzajcie juz w piatek 18.04.2008,wypije sie piwko znajdzie sie dla was nocleg jak oczywiscie uprzedzicie.
koniec imprezy w legionowie planowany na 19.04.2008 wieczor
piszcie kto i kiedy przyjezdza i kto kogo odbiera za stacji czy skad.piszcie tez jesli nie wiecie kto ma was odebrac wtedy ktos was odbierze jak nie ja to kaczus czy ktos a wawy
macie jakaies pytania no to pytajcie,jakies pomysly to piszcie,jakies watpliwosci? nie ma zadnych watpliwosc!!! no chyba ze ktos ma to pisac.
w organizacji pomoze mi kaczus i moze ktos jeszcze,oczywiscie mile widziana pomoc.
piszcie juz na 100% kto bedzie,kiedy,o ktorej i gdzie
im wczesniej tym lepiej pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Hej! Ja się pojawię Ale dopiero po 18 a jeżeli źle pójdzie to o 19:/ Tak sie złożyło że mi wyjazd do Pragi sie wkradł pomiędzy 12.04 a 19.04 i na dworcu centralnym jestem o 16:40. Może mnie turniej ominąć:/ Ale przynajmniej się zobaczy wreszcie te wszystkie twarze:) Z góry przepraszam za to opóźnienie, ponieważ to w sumie ja proponowałem ten termin:( Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony przez ant22 dnia Sob Mar 29, 2008 4:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
kubusio
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 4:04 pm Temat postu: Będę na pewno! |
|
|
Z radością zawiadamiam, iż na pewno pojawię się na zjeździe.
Zjazd zeszłroczny wspominam ze łzą w oku, więc na samą myśl że znów was ujrzę japa szczerzy mi się od ucha do ucha
Do zobaczenia 19-go!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|