Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hitman
|
Wysłany: Pon Paź 23, 2006 11:56 am Temat postu: |
|
|
Gothar napisał: | Kaisuj - nic dodac nic ujac |
Ghottttti kope lat Co się z Tobą działo kurde? |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 10:47 am Temat postu: |
|
|
Turniej sie rozpoczął, Kibica nie ma, jest za to duża ferajna ze starej gwardii, nawet Gothar gdzieś tam sie przeplatal, mój dawny druch kropkowy i jeden z nielicznych ktorzy mieli okazje byc na top 10 cronixowskich kropek (tym prawdziwym top 10). Gdzieś tam nawet Hit przemkną, ale ja się z nim jeszcze nie spotkalem , brak jeszcze Overseera i Emiela Regisa, ale cóż nie każdy ma czas, a może nawet i chęci na tą grę.
Turniej ogólnie rzecz biorąc, nawet przy braku Kibica , jest naprawde fajny i jestem wdzięczny organizatorom za chęci i pasję, do jego zrobienia, a także za zaproszenie. Sam kiedys się w to bawiłem, do czasu aż nie wpadlem w wir alkocholowych uniesień, co ostatecznie doprowadzoiło mnie do bolesnego upadku . Licze że nie jest to ostatni turniej, a także że będzie kontynuowana liga do ktorej chętnie bym sie zapisał. Bo jak widać, po latach ciemnych gdzie na kropkach grali bardzo nieliczni i na ogół slabi gracze, dzis nastepuje odrodzenie i nowa rewolucja w dziedzinie naszej gry. Niektorzy mówia, ze to źle, inni że dobrze, bo tak naprawde gramy coraz lepiej, no i wreście możmy w coraz wiekszym stopniu rywalizowac ze zniewidzonymi goistami, naturalnie na kropkach, bo na go nas rozlożyli by zapewewne. Ostatecznie jeśli dalej bedziemy dostawać "w dupe", mozemy zebrac ekipe z siłowni i rozbić te ich "gejowskie" party .
Wracajac jednak do nowoczesnych kropek i tych z przez wieków ciemnych, to niestety, czy stety jest to normalna i nie możliwa do zatrzymania ewolucja. |
|
Powrót do góry |
|
|
Hitman
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 11:54 am Temat postu: |
|
|
radji napisał: | Turniej sie rozpoczął, Kibica nie ma, jest za to duża ferajna ze starej gwardii, nawet Gothar gdzieś tam sie przeplatal, mój dawny druch kropkowy i jeden z nielicznych ktorzy mieli okazje byc na top 10 cronixowskich kropek (tym prawdziwym top 10). Gdzieś tam nawet Hit przemkną, ale ja się z nim jeszcze nie spotkalem , brak jeszcze Overseera i Emiela Regisa, ale cóż nie każdy ma czas, a może nawet i chęci na tą grę.
Turniej ogólnie rzecz biorąc, nawet przy braku Kibica , jest naprawde fajny i jestem wdzięczny organizatorom za chęci i pasję, do jego zrobienia, a także za zaproszenie. Sam kiedys się w to bawiłem, do czasu aż nie wpadlem w wir alkocholowych uniesień, co ostatecznie doprowadzoiło mnie do bolesnego upadku . Licze że nie jest to ostatni turniej, a także że będzie kontynuowana liga do ktorej chętnie bym sie zapisał. Bo jak widać, po latach ciemnych gdzie na kropkach grali bardzo nieliczni i na ogół slabi gracze, dzis nastepuje odrodzenie i nowa rewolucja w dziedzinie naszej gry. Niektorzy mówia, ze to źle, inni że dobrze, bo tak naprawde gramy coraz lepiej, no i wreście możmy w coraz wiekszym stopniu rywalizowac ze zniewidzonymi goistami, naturalnie na kropkach, bo na go nas rozlożyli by zapewewne. Ostatecznie jeśli dalej bedziemy dostawać "w dupe", mozemy zebrac ekipe z siłowni i rozbić te ich "gejowskie" party .
Wracajac jednak do nowoczesnych kropek i tych z przez wieków ciemnych, to niestety, czy stety jest to normalna i nie możliwa do zatrzymania ewolucja. |
Ja jestem Tyle, że gram tylko w turnieju niestety ze względu na brak czasu. (takie są skutki studiów dziennych i pracy) A co do alkoholowych uniesień, to z tego samego powodu przestałem grać w kropki przed paru laty, ale już jestem czysty A z Tobą Radji musze się ustawić na kropkach kiedyś na na partyjkę W końcu mnie kiedyś szkoliłeś |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Lis 18, 2006 2:26 pm Temat postu: |
|
|
nie ma chuja! oczywiscie ze beda turnieje,poki zyje i mam dostep do internetu |
|
Powrót do góry |