| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Hitman 

| 

|  Wysłany: Pon Paź 23, 2006 11:56 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | Gothar napisał: |  | Kaisuj - nic dodac nic ujac | 

Ghottttti kope lat
  Co się z Tobą działo kurde?  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| radji 

| 

|  Wysłany: Sob Lis 18, 2006 10:47 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Turniej sie rozpoczął, Kibica nie ma, jest za to duża ferajna ze starej gwardii, nawet Gothar gdzieś tam sie przeplatal, mój dawny druch kropkowy i jeden z nielicznych ktorzy mieli okazje byc na top 10 cronixowskich kropek (tym prawdziwym top 10). Gdzieś tam nawet Hit przemkną, ale ja się z nim jeszcze nie spotkalem  , brak jeszcze Overseera i Emiela Regisa, ale cóż nie każdy ma czas, a może nawet i chęci na tą grę. Turniej ogólnie rzecz biorąc, nawet przy braku Kibica
  , jest naprawde fajny i jestem wdzięczny organizatorom za chęci i pasję, do jego zrobienia, a także za zaproszenie. Sam kiedys się w to bawiłem, do czasu aż nie wpadlem w wir alkocholowych uniesień, co ostatecznie doprowadzoiło mnie do bolesnego upadku  . Licze że nie jest to ostatni turniej, a także że będzie kontynuowana liga do ktorej chętnie bym sie zapisał. Bo jak widać, po latach ciemnych gdzie na kropkach grali bardzo nieliczni i na ogół slabi gracze, dzis nastepuje odrodzenie i nowa rewolucja w dziedzinie naszej gry. Niektorzy mówia, ze to źle, inni że dobrze, bo tak naprawde gramy coraz lepiej, no i wreście możmy w coraz wiekszym stopniu rywalizowac ze zniewidzonymi  goistami, naturalnie na kropkach, bo na go nas rozlożyli by zapewewne. Ostatecznie jeśli dalej bedziemy dostawać "w dupe", mozemy zebrac ekipe z siłowni i rozbić te ich "gejowskie" party  . Wracajac jednak do nowoczesnych kropek i tych z przez wieków ciemnych, to niestety, czy stety jest to normalna i nie możliwa do zatrzymania ewolucja.
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Hitman 

| 

|  Wysłany: Sob Lis 18, 2006 11:54 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  | radji napisał: |  | Turniej sie rozpoczął, Kibica nie ma, jest za to duża ferajna ze starej gwardii, nawet Gothar gdzieś tam sie przeplatal, mój dawny druch kropkowy i jeden z nielicznych ktorzy mieli okazje byc na top 10 cronixowskich kropek (tym prawdziwym top 10). Gdzieś tam nawet Hit przemkną, ale ja się z nim jeszcze nie spotkalem  , brak jeszcze Overseera i Emiela Regisa, ale cóż nie każdy ma czas, a może nawet i chęci na tą grę. Turniej ogólnie rzecz biorąc, nawet przy braku Kibica
  , jest naprawde fajny i jestem wdzięczny organizatorom za chęci i pasję, do jego zrobienia, a także za zaproszenie. Sam kiedys się w to bawiłem, do czasu aż nie wpadlem w wir alkocholowych uniesień, co ostatecznie doprowadzoiło mnie do bolesnego upadku  . Licze że nie jest to ostatni turniej, a także że będzie kontynuowana liga do ktorej chętnie bym sie zapisał. Bo jak widać, po latach ciemnych gdzie na kropkach grali bardzo nieliczni i na ogół slabi gracze, dzis nastepuje odrodzenie i nowa rewolucja w dziedzinie naszej gry. Niektorzy mówia, ze to źle, inni że dobrze, bo tak naprawde gramy coraz lepiej, no i wreście możmy w coraz wiekszym stopniu rywalizowac ze zniewidzonymi  goistami, naturalnie na kropkach, bo na go nas rozlożyli by zapewewne. Ostatecznie jeśli dalej bedziemy dostawać "w dupe", mozemy zebrac ekipe z siłowni i rozbić te ich "gejowskie" party  . Wracajac jednak do nowoczesnych kropek i tych z przez wieków ciemnych, to niestety, czy stety jest to normalna i nie możliwa do zatrzymania ewolucja.
 | 

Ja jestem
  Tyle, że gram tylko w turnieju niestety ze względu na brak czasu. (takie są skutki studiów dziennych i pracy) A co do alkoholowych uniesień, to z tego samego powodu przestałem grać w kropki przed paru laty, ale już jestem czysty  A z Tobą Radji musze się ustawić na kropkach kiedyś na na partyjkę  W końcu mnie kiedyś szkoliłeś  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| senny_mojrzesz 

| 

|  Wysłany: Sob Lis 18, 2006 2:26 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| nie ma chuja! oczywiscie ze beda turnieje,poki zyje i mam dostep do internetu  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach