Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grabarz
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2002 1:07 am Temat postu: Lord_Grabarz A tego gdzie w cielo |
|
|
Pewnie zastanawiacie sie zemu mnie nie ma na cronixie ))
No bo tera mam nowa pasje i gram w FT (fallout Tactics)i w to idzie mi lepiej niz w kropki czy Quadlinka.
Czy ktos zauwazyl ze mnie ni ma:((((
A jak Tamturniej?? |
|
Powrót do góry |
|
|
radji
|
Wysłany: Sro Lip 24, 2002 12:28 pm Temat postu: |
|
|
Oj zauwazył czy nie zauważył,napewno ktos zauważył,np ja.Ale dla mnie to normalka ze gracze przychodza,odchodzą i znowu przychodza i tak w kółko,więc nie zrobiło to na mnie większego wrażenia,a czasem przychodza pod innymi nickami.
Z moich starych kumpli mało kto już pozostał,odszedł overseer,odszedł gothar(słuzba dla państwa),moze kiedyś wrócą,póki co bede grał z tymi co są i czekał na tych co juz dawno odeszli i bedą wracać(jeśli wogóle bedą wracać). |
|
Powrót do góry |
|
|
Hitman
|
Wysłany: Pią Lip 26, 2002 7:50 am Temat postu: |
|
|
Radji ja zostałem z tvoich starych qmpli P A ty grabarz kogo to obchodzi ze zniknąłeś ?P |
|
Powrót do góry |
|
|
Grabarz
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2002 11:52 pm Temat postu: |
|
|
Wszyscy mnie kochaja szczegolnie wrogowie a ty Hit przypomnij se tom parite na kartce w ostatnich dniach szkoły. Kiepsko mu szło vey kiepsko. |
|
Powrót do góry |
|
|
Overseer
|
Wysłany: Pon Sie 05, 2002 1:55 am Temat postu: |
|
|
Heh, ja tam nie zauważyłem, że zniknąłeś - może dlatego, że mnie na cronixie nie było .
A tak w ogóle to za mną jest trochę podobny przypadek, tyle tylko, że nie z Tacticsem, a Laser Squad Nemesis... A jeśli już o FT mowa, to czy jesteś może w którymś z klanów? |
|
Powrót do góry |
|
|
Grabarz
|
Wysłany: Pią Sie 09, 2002 1:02 am Temat postu: |
|
|
No jestem w Klanie byle w CDS byle jednym znajlepszych a tera jest w Mrocznych i jestem tam 2
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hitman
|
Wysłany: Sob Sie 31, 2002 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Oj grabarz grabarz Ty debciu ) |
|