Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 8:08 pm Temat postu: Czas na mnie panowie, żegnam... ale wróce! |
|
|
No to bedzie mój 201 post na tym forum, zapewne ostatni na czas około 2 miesięcy, tak samo i powieść ze znanych juz wam przyczyn zostanie przerwana, szkoda ze wyjezdzam w czasie gdy w krainie kropek zaczyna coś sie dziać. Wieże że gdy wroce kropkarze powroca w nalezyte im miejsce czyli na kropki, wieże tez że szkrab stanie się portalem na którym będą grali najlepsi kropkarze w Polsce, wieże że po powrocie zakończe moją powieść. Wieże że ci ktorych spotykalem na tym forum w ostatnim czasie spotkam równiez na kolejnym turnieju kropkarskim. Wieże że ci kropkarze, którzy nie odzywają się na tym forum wróca na kropki gdy te pojawią się juz na szkrabie, wieże że wszystko zmieni sie na dobre, a go zamieni się w krotki przystanek na ktorym kropkowicze zatrzymali sie na przerwe.
Żegnam i do października, ktory może być naprawde fajnym październikiem.
Pozdrawiam wszystkich tych którzy wieżyli i nie stracili nadzieji, bo był czas kiedy kropki naprawde zagineły, a forum to było wymarłe. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pon Sie 04, 2003 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Może radji dobrze że zrobisz sobie przerwe w pisaniu powieści na forum może na wyspach dostaniesz przypływu nowej weny może dobrze zrobi to nam czytelnikom tej powieści , bo zapewniam cię będziemy czekać przez te dwa miesiące w napięciu na kontynuacje! Miłej podróży |
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2003 2:45 pm Temat postu: |
|
|
Radji, alez Ty masz wiare
Bedzie nam Ciebie brakowalo nie mniej, niz Tobie kropek:)
zegam sie z opoznieniem, bo mnie samego nie bylo przez 3 dni. |
|
Powrót do góry |
|
|
dzarol
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2003 2:33 pm Temat postu: |
|
|
Radji baw sie dobrze i wracaj szybko, kropki czekaja |
|