| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| bolilol_4 

| 

|  Wysłany: Sob Cze 15, 2002 8:53 am    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| zgadzam sie z nieociosanym ale jest jeszcze 1 problem bo pomysl jesyt dobry ale niestety uwazam zę administratorzy i tak tego nie zrobią bo im to rypka oni mają to gdzieś i m nie zależy na tym aby ine było nabijaczy i to jest problem bo co z tego ze  nieociosany ma dobry pomysł jak  inkt go nie wcieli w życie bo my nie omzemy a jak juz wspomnialem admini na to leją  no i co zrobić   Pa pozdrawiam wszystkich
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| pinkPantera 

| 

|  Wysłany: Pon Cze 17, 2002 7:28 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| rada jest jedna: inne miejsce gdzie sie da grac w kropki...   
 a tak na marginesie to z tego co wiem tutaj i tak bardzo dlugo sie udalo obyc bez nabijaczy - na takich warcabach z tego co wiem mistrz polski ma 1900 a zeby wejsc do 10-tki trzeba miec 3000
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Markiz_de_Carabas 

| 

|  Wysłany: Pon Cze 17, 2002 9:39 pm    Temat postu: a np |   |  
				| 
 |  
				| na quadlinku jak wszedlem to od razu jakis gostek zaproponowal mi na forum glownym rank na innej grze wzamian za wygrane na quadzie bezczelne nie???? 
            |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Janusz z cronix 

| 

|  Wysłany: Nie Sty 26, 2003 9:51 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| pink pantera to ciekawe vo sam gram w warcaby i nieznam mistrza polski żadnego i nabijam tak samo jak niewiesz kim ja jestem to powiem ci w skrucie jestem SV_Janusz  yosihiro liechtenstein camper janusz__2002 i inne wiec nie pierdol mi że na warcabach jest mistrz polski jestem już prawie rok bez 1miecha i nigdy nie widziałem żadnego mistrz a jeśli jest to podaj mi jego ksywe a po 2 to na warcabach nie można stwierdzic kto gra uczciwie poniewaz duża część używa programu ze stronki www.warcaby.pl |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |