Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bolilol_4
|
Wysłany: Sob Cze 15, 2002 8:53 am Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z nieociosanym ale jest jeszcze 1 problem bo pomysl jesyt dobry ale niestety uwazam zę administratorzy i tak tego nie zrobią bo im to rypka oni mają to gdzieś i m nie zależy na tym aby ine było nabijaczy i to jest problem bo co z tego ze nieociosany ma dobry pomysł jak inkt go nie wcieli w życie bo my nie omzemy a jak juz wspomnialem admini na to leją no i co zrobić
Pa pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
|
pinkPantera
|
Wysłany: Pon Cze 17, 2002 7:28 pm Temat postu: |
|
|
rada jest jedna: inne miejsce gdzie sie da grac w kropki...
a tak na marginesie to z tego co wiem tutaj i tak bardzo dlugo sie udalo obyc bez nabijaczy - na takich warcabach z tego co wiem mistrz polski ma 1900 a zeby wejsc do 10-tki trzeba miec 3000 |
|
Powrót do góry |
|
|
Markiz_de_Carabas
|
Wysłany: Pon Cze 17, 2002 9:39 pm Temat postu: a np |
|
|
na quadlinku jak wszedlem to od razu jakis gostek zaproponowal mi na forum glownym rank na innej grze wzamian za wygrane na quadzie bezczelne nie????
|
|
Powrót do góry |
|
|
Janusz z cronix
|
Wysłany: Nie Sty 26, 2003 9:51 pm Temat postu: |
|
|
pink pantera to ciekawe vo sam gram w warcaby i nieznam mistrza polski żadnego i nabijam tak samo jak niewiesz kim ja jestem to powiem ci w skrucie jestem SV_Janusz yosihiro liechtenstein camper janusz__2002 i inne wiec nie pierdol mi że na warcabach jest mistrz polski jestem już prawie rok bez 1miecha i nigdy nie widziałem żadnego mistrz a jeśli jest to podaj mi jego ksywe a po 2 to na warcabach nie można stwierdzic kto gra uczciwie poniewaz duża część używa programu ze stronki www.warcaby.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
|