Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bartek
|
Wysłany: Pią Sty 03, 2014 9:53 am Temat postu: |
|
|
również potwierdzam |
|
Powrót do góry |
|
|
mala mi
|
Wysłany: Pią Sty 03, 2014 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Cały styczeń mam zawalony zaliczeniami. Jeśli można od lutego również potwierdzam |
|
Powrót do góry |
|
|
menor
|
Wysłany: Pią Sty 03, 2014 5:38 pm Temat postu: |
|
|
no ja tez |
|
Powrót do góry |
|
|
longing
|
Wysłany: Pią Sty 03, 2014 10:26 pm Temat postu: |
|
|
I ja |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sob Sty 04, 2014 12:18 am Temat postu: |
|
|
ale mecze barażowe to ogarnijcie jakoś teraz oki? później nadgonicie jak już będzie wiadomo kto w jakiej lidze. ja już z antem ogarnęliśmy temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
nowy
|
Wysłany: Pią Sty 10, 2014 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Potwierdzam |
|
Powrót do góry |
|
|
copie
|
Wysłany: Wto Lut 11, 2014 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Hej jak coś to mój nick w lidze to copie_1 tak więc zgłaszam swoją gotowość do gry. Chętnie rozegram od razu kilka meczy, jako że mam choć stały w miarę dostęp do sieci to jednak mam bardzo nieregularną pracę i ciężko mi niekiedy obiecać i dotrzymać umówionego terminu.... dodatkowo małe dziecko żonka itd...
Dlatego utworzyłem publiczny profil SKYPE o nazwie: copie_lodz_kropki
śmiało piszcie bo w miarę możliwości będę mieć go ustawionego także w komórce i z pewnością 1/2 dni sprawdzę czy się odezwaliście przynajmniej z komórki. Chyba jestem tym dinozaurem, który nad chaty internetowe przedkłada rozmowy telefoniczne i smsy ale nie będę go może publicznie podawał na forum. Mam nadzieję że skype jest dogodną formą komunikacji a ligowiczom w sumie polecam bardziej niż chatowanie co 2 dzień - można by wtedy zawsze widzieć kto jest dostępny a kto nie - do przemyślenia bo darmowe konto nikogo chyba nie boli
pozdro i czekam na kontakt, na forum będę 1/tydzień pewnie, a w najbliższy weekend będę mieć czas pewnie w piątek i sobotę wieczorem (w sobotę może nawet od 16, niedziela może przed południem i po 21; tylko plz sprawdźcie na skypie)
Troche bylo zamieszania |
|
Powrót do góry |
|
|
|