Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 11:51 am Temat postu: Ku pamięci, niech ci ziemia lekką będzie Aros |
|
|
Wiele już czasu mineło, odkąd biegaliśmy od stolika do stolika i denerwowaliśmy ludzi, niektórzy ciebie lubili, inni mniej, byli tez tacy którzy za toba zupełnie nie przepadali. Cóż, każdy mial jakiś swoj sposob na życie, stanowi zbior wad i pozytywów.
Dziś, wydaja sie one tak odległe i śmieszne, pozostal jedynie sentyment do tego co było. Umarliśmy wszyscy w momencie gdy przestala istnieć nasza gra, nasza rodzina wziela długo rozwod i uciekli w strone zapomnienia. Ale zawsze była nadzieja, ze to sie zmieni. Nie duża, ale była.
Dziś nie ma ciebie już wśrod nas, jesteś gdzies indziej, w świecie moze lepszym, choć nie jestem wierzący, uważam że to co jest po smierci musi byc lepsze. Świat ten musi choć troche być w kratke.
Dziś nie możemy już zagrać, porozmawiać, powkurzac ludzi, dziś jesteśmy gdzieś indziej i dzieli nas o wiele więcej niż szklany ekran monitora i kilka kabli. Ale to się zmieni. Prędzej czy później się zmieni, bo wszyscy kiedyś umrzemy. Ciebie śmierć dopadła wcześnie, nas miejmy nadzieje później, ale staniemy kiedyś naprzeciw siebie i znowu zagramy. Wszyscy.
Radji (19-06-2002 11:30)
znalazłem cie aros
Aros (19-06-2002 11:30)
Radji (19-06-2002 11:31)
super
Radji (19-06-2002 11:31)
to juz mamy kontakt
Aros (19-06-2002 11:31)
nom
Taki był początek, ale koniec jeszcze nie nastapił, o nie
Do zobaczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
Hitman
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 2:19 pm Temat postu: |
|
|
Pięknie napisane Radji...
Już od dłuższego czasu próbuje napisać coś, ale nie mogę, bo odbiera mi dech... Tak wcześnie odszedł od nas... Dobry kolega, kompan rewelacyjny człowiek i gracz...
Dziękuje Ci Arosku za to, że tak bardzo pomagałeś mi w grze, za wszystkie rozmowy na gadu i cronixie, dziękuje, że mi pokazałeś tacopsa, dziękuje za poczucie humoru i za to jaki byłeś...
Do zobaczenia |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Nie Lip 23, 2006 9:28 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem co powiedziec.... dopiero przed chwila sie dowiedzialem.... zycie choc piekne tak kruche jest....
Do zobaczenia Aros w lepszym swiecie...
[*] |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Wto Lip 25, 2006 8:32 pm Temat postu: |
|
|
Moja bodajze druga gra rozegrana na cronixie to byl pojedynek z Arosem. Troszke irytowalo mnie na poczatku jego zachowanie i mowienie, ze jezeli sie bylo mistrzem kropek w szkole to to nic nie znaczy, ze tu poziom jest a w zasadzie byl, zupelnie inny. Ale nie mylil sie. Szybko dostrzeglem roznice i moge mu przyznac racje.
Napewno byles troche zwariowany, nieobliczalny. Ale moze to tez wiek. Gdy ja Cie poznawalem byles chyba w klasie maturalnej czy nawet rok przed. Wiec na pewno nie mozna Ci miec takich blachostek za zle, i tego ze mi nie raz przebieranym nickiem jak Stoichkov probowales odebrac cenne punkty z rankingu. Dzis to wydaje sie smieszne w kontekscie tego co sie stalo. Ja osobiscie zapamietam Cie ze mimo natloku zajec szkolnych i zblizajacej sie matury zdecydowales sie uczesniczyc chyba w najwiekszym turnieju, jaki udalo mi sie zorganizowac przy wspolpracy z kibicem. Wielkie dzieki i szacunek. Bedziesz zawsze w mojej pamieci. |
|
Powrót do góry |
|
|
senny_mojrzesz
|
Wysłany: Sro Sie 02, 2006 8:56 pm Temat postu: |
|
|
Aros.... poznalem Cie tak jak i innych.szukałem gry i znalazlem wspomnienia cronixa i nry gg na forum.pozniej pojawila sie gra i zaczalem "rekrotowac" starych graczy na www.kropki.net
organizowac turnieje itd. chcialem zeby grali w nich najlepsi,ale nie kazdy chcial,nie każdy mial czas,niektorym przeszkadzal brak czasu na ruch ,auto stopy itd.....
trwają teraz prace nad nowym programem do gry,może tam?
wierze że pomożesz nam,przynajmiej raz w roku, w turnieju o Twoim imieniu zmobilizowac sie do gry.wszystkim,starym i młodym(bo młodzi tez potrzebni,aby gra w kropki nie zostala wspomnieniem).
Niech turniej ten ma wage mistrzostw swiata!
niech najlepsi swoją zacięta grą pokażą że dażyli Cię szacunkiem.(nie widze tego w inny sposób),
a turniej niech zakończają słowami "do zobaczenia za rok Aros,w nastepnym turnieju"
tak to widze,do zobaczenia.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|