Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
immemorial_enemy
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 3:59 pm Temat postu: Strony internetowe z "Kropkami" |
|
|
Hej!
Może znacie jakieś strony internetowe dotyczące gry "Kropki", albo też mające choćby jakąś wzmiankę o tej grze. Jeśli macie - to podawajcie linki w tym temacie. Obojętnie jaki link, byly by dotyczył tej gry. Może to być nawe strona z samymi zasadami gry "Kropki".
Ogólnie chodzi o to, że może w ten sposób uda się znaleźć komuś jakąś naprawdę ciekawą stronę o "Kropkach".
Jeszcze jedno - mogą być linki też do stron obcojęzycznych, a nie tylko polskich, bo może jakaś obcojęzyczna strona będzie miała do ściągnięcia jakiś programik do zagrania w tę grę - kto wie?
Też coś dodam, gdy znajdę, póki co kończę.
pozdrawiam,
immemorial_enemy |
|
Powrót do góry |
|
|
immemorial_enemy
|
Wysłany: Sob Mar 04, 2006 1:20 pm Temat postu: |
|
|
Ech, chyba muszę prosić administratora o zamknięcie tego tematu, lub całkowite go skasowanie, bo - niestety - nie znalazłem żadnych ciekawych stron z "Kropkami". A dodawanie tu linków, które można znaleźć na pierwszej stronie wyszukiwarki Google, po wpisaniu hasła Kropki nie ma chyba sensu i mija się z celem. Oczywiście, znalazłbym może jakieś strony obcojęzyczne, ale nie wiem jak tak gra się nazywa np. po angielsku. Po angielsku "kropka" to "dot", w liczbie mnogiej "dots". Po wpisaniu tego w Google znalazło jakieś badziewie w ogóle nie związane z grą, więc wpisałem "dots game", ale znalazło zupełnie inną grę. Gdyby było wiadomo, jak Anglicy nazywają tę grę, to nie byłoby żadnego problemu z jej odnalezieniem (bo z angielskiego jestem średni, więc mógłbym przejrzeć kilka stron, może są jacyś fanatycy tej gry za granicą, i coś ciekawego wymyślili, np. jakiś program). Wiadomo, każdy kraj daje własną nazwę do danej gry. Może ktoś wie, jak ta gra nazywa się po angielsku? albo w jakimkolwiek innym języku?
pozdrawiam,
immemorial_enemy |
|
Powrót do góry |
|
|
kibic777 kropki.legion.pl
|
|
Powrót do góry |
|
|