Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
radji
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2003 11:03 am Temat postu: Konspiracja |
|
|
Jak to stwięrdził Leokles, najlepszym sposobem walki z nieproszonym osobnikiem, to jest michalsem, jest kompletne olanie go. Proponuje więc, nie granie z nim na jego zasadach, więc jeśli będzie chcial zagrać z wami niech gra na ranking do przewagi 15 kropek, inaczej olejcie go. Nie jest to przymus,. Ale wiem ze Michalsa nie lubi nikt, więc dołączcie się do krucjaty przeciw niemu i po prostu wymuśmy( w co watpie) na nim normalną grę. A jak nie będzie chciał grac, to nie będzie gral z nami wogole, a jeszcze jedno nie będzie naturalnie mógl grać w turniejach które ewentualnie zostaną zrobione, jeśli więcej kropkowiczow zaszczyci nas swoją obecnoscia, a może powroci liga, która ostatnim razem nie bardzo wypaliła. Jeśli chodzi o wyniki turnieju to zostaną zapisane w najbliżyszm czasie, przeto proszę o podanie mi ich, jeśli ktos ma. Ja niestety z róznych przyczyn nie sledzilem turnieju do końca. |
|
Powrót do góry |
|
|
szwagiereczek
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2003 2:47 pm Temat postu: |
|
|
Liga. Moim zdaniem liga kropkowiczów wcześniej nie wypaliła ponieważ wszyscy mogli grać za darmo a teraz trzeba płacić , więc to normalne. Każdy będzie chciał wykorzystać swoje konto i w miare chęci i możliwości grać w lidze. Szczefrze mówiąc moglibyśmny stworzyć taką mini ligę , kltórej liderami byliby dawni pomarańczowi tj . radji , kibic no i ant.
Myślę że to by mogło wypalić a jak nie to przynajmniej sobie pogramy
Co do wyników turnieju do od półfinału też przestałem śledzić przebieg gier , wiem tylko że wygrał ten któremu się dysk spalił , czyli polkolordek |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2003 3:08 pm Temat postu: |
|
|
ant to cienias |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2003 7:38 pm Temat postu: |
|
|
jestem spowrotem co prawda musialem kupic nowego ale juz jest wszystko w normie a jesli mozecie to piszcie do mnie na gg bo stracilem wszystkie munery |
|
Powrót do góry |
|
|
dzarol
|
Wysłany: Pon Gru 22, 2003 10:33 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam uwazam ze dobrym sposobem na wyeliminowanie ,,tego wroga ,, byloby powiedizec wszystkim ze jak juz graja z michalsem to zeby grali do konca :(do wywalenia) a nie rezygnowali wczesniej(mowie tu o tych slabszych naturalnie-nowicjuszy albo cos ) |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2003 1:29 am Temat postu: |
|
|
A najlepsze jest to Best ze ty nigdy nei byles lepszy:) A bilans z tego co pamietam nadal masz na minus:) |
|
Powrót do góry |
|
|
ant22
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2003 1:30 am Temat postu: |
|
|
O i zapraszam na partyjke |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2003 5:09 am Temat postu: |
|
|
Teraz to ja się przerzuciłem na football amerykański i baseball |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Wto Gru 23, 2003 2:55 pm Temat postu: |
|
|
wykupie kod 25Xii wiec bedziecie mieli okazje zagrac ze zwyciezca turnieju |
|
Powrót do góry |
|
|
BieLanski_Wojownik
|
Wysłany: Sro Gru 24, 2003 11:31 am Temat postu: |
|
|
Niezle jest. Ja jestem jak najbardziej na TAK. Tylko ze konspiracja powinna byc załozona juz duzo wczesniej. Nie mam weny twórczej dlatego więcej juz nic nie napisze. Pozdro dla wszystkich Kropkowiczów. Wacz Walcz Walcz Ty walczysz Ja walcze. Walka to moja Domena
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kaisuj
|
Wysłany: Nie Sty 25, 2004 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Jacys nowi sie pojawiaja i to gdy kropki istnieja chyba czysto formalnie. Cholera, dziwny jest ten swiat. |
|
Powrót do góry |
|
|
Polkolordek
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2004 7:09 pm Temat postu: |
|
|
to swiadczy ze kropki to gra ponadczasowa |
|
Powrót do góry |