Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaisuj
|
Wysłany: Czw Gru 05, 2002 7:14 pm Temat postu: kropki na komputerze |
|
|
Szukalem na necie jakiegos programiku zeby mozna bylo sobie pograc w kropki z wlasnym komputerem i gdy juz mnie ogarnialo zwatpienie znalazlem cos. Programik jest polskiej produkcji, spakowany zajmuje 240kb. Nie nastawiajcie sie jednak na zbyt wiele. Gdy sie wlaczy poziom inteligencji komputera na maksa to nie ma bola zeby go nie ograc do zera. Taki niski poziom, ze uspypialem po kilku posunieciach, a przeciez jakims wybitnym graczem nie jestem. To jest dobre dla kogos, kto zaczyna i nie bardzo lapie o co chodzi w tej grze. Poza tym na najwyzszym poziomie trudnoci komputer sie troche namysla, by zrobic kolejny, bezdennie glupi ruch. Oczekiwalem czegos wiecej. Co prawda jest opcja by grac z drugim czlowiekiem, ale ja jednak wole na krtce papieru. Jedyny plus to to, ze sie automatyczie zamyka obszar, co jednak nie zawsze jest zaleta, ale dzieki temu nie trzeba meczyc sie z tym klikaniem.
Testowano na Duron 1300, 96 SDRAM. Chodzi znosnie:))
Grafika: 3/10
Ogolem: 4/10
Programik mozna sciagnac ze stronki pod adresem:
http://prioris.im.pw.edu.pl/~filip/Programowanie.htm
Zycze milej zabawy
P.S. Uwaga, szybko sie nudzi:))
Kaisuj |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Sob Gru 07, 2002 3:44 pm Temat postu: |
|
|
Czerwony powinien poprawić algorytm
...i wtedy nikt by juz z tym programem nie wygrywał |
|
Powrót do góry |
|
|
Overseer
|
Wysłany: Pią Gru 13, 2002 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Zrobiłeś błąd w linku, tam jest mini zamiast im.
A co do poziomu... no cóż, nie wymagajcie zbyt wiele od programu napisanego przez jakiegoś studenta MiNI na zaliczenie... . On pewnie nie umiał grać w kropki i tyle . |
|
Powrót do góry |
|
|
Overseer
|
Wysłany: Pią Gru 13, 2002 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Ściągnąłem to i odpaliłem, ale niestety mój komputer zdaje się być za cienki na tak BARDZO zaawansowany programik , zatem szczegółów dotyczących poziomu jego intelektu niestety nie przedstawię |
|
Powrót do góry |
|
|
TheBest78
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2003 4:06 pm Temat postu: |
|
|
jest nowa wersja programiku !!!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |